Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Οσο δε πέφτει η θερμοκρασία ... τόσο τα αντίστοιχα δημοσιεύματα πληθαίνουν !!!



Αγαπητέ κ. Πρόεδρε Βραχασίου

Οφείλετε να γνωρίζετε ότι και η υπομονή έχει τα όρια της. Και τα όρια αυτά είναι διακριτά απο όλους τους ανθρώπους εκτός απο εσάς Εφόσον λοιπόν έχετε ξεπεράσει αυτά τα όρια , εμείς θα σας αφήσουμε μόνο σας , παρέα με τις θωλές και αρρωστημένες σκέψεις σας έναντι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και των συμβούλων της.

Τώρα εις ότι αφορά τον ορισμό της βλακείας ... σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε έναν καθρέπτη και θα διαπιστώσετε άμεσα τον ορισμό που θα σας δώσει. Αρκεί να τον προσφωνίσετε ως ... καθρέπτη , καθρεπτάκι μου και θα δείτε τι θα λαλήσει άμεσα !!!

Πρέπει να γνωρίζετε κ. Πρόεδρε ότι το να διαπιστώσει ένας συμπολίτης αλήθειες δεν είναι κακό. Το να πιέζει τις Υπηρεσίες είναι αυτό που εσείς θα θέλατε. Αλήθεια κ. Πρόεδρε τι αποτελέσματα έχετε απο την πίεση που έχετε - αν έχετε ασκήσει - σε Υπηρεσίες ; Η δημοσιοποίηση ενός τέτοιου προβλήματος όπως ακριβώς περιγράφετε,  δεν αποτελεί έμμεσα μέτρο πίεσης ; Εσείς έχετε να μας πείτε που λέει ψέμματα ο Δημοτικός μας Σύμβουλος ; Αν έχετε να τα πείτε και εμείς θα τα δημοσιοποιήσουμε πρώτοι - όπως πάντα κάνουμε.

Ομως αρκετά έχουμε ασχοληθεί μαζί σας. Εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση για προεκλογική αντιπαράθεση , γιατί εμείς λέμε και γράφουμε τα στραβά κείμενα απο την επομένη της ήττας μας στις προηγούμενες εκλογές , χωρίς να έχουμε σταματήσει την ενασχόληση μας με τον Δήμο ούτε μια ημέρα. Βλέπετε,εμείς δεν πέφτουμε σε χειμερία νάρκη το χειμώνα ... και να ξυπνάμε το καλοκαίρι για να φάμε , να πιούμε και να φωτογραφηθούμε...

Αγαπάμε τον τόπο μας και αγωνιζόμαστε για την επόμενη του μέρα. Μια ημέρα που θα είναι τελείως διαφορετική απο την μιζέρια για την οποία αγωνιζόμενοι απλά διαχειριζόσαστε. Ανήκουμε σε διαφορετικούς κόσμους εις ότι αφορά την σκέψη και την μεθοδικότητα. Γνωρίζοντας ότι αγνοείτε τους όρους αυτούς και μιας που μας αποκαλείται hi tech συμβούλους (αγνοώντας ότι δεν είμαστε σύμβουλοι ... !!!) αρκεί να τις "γουγκλάρετε" και κάποιες απαντήσεις θα βρείτε. Αν τώρα δεν είναι ικανοποιητικές τα παράπονα στην GOOGLE !!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India