Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ολη η αλήθεια σε λίγες γραμμές ...



Επιτροπή Αγώνα των
Δήμων Αγίου Νικολάου
και Οροπεδίου Λασιθίου για το
Υποκατάστημα του
ΙΚΑ Αγίου Νικολάου

Σε αναβρασμό συνεχίζει να βρίσκεται η κοινωνία των Δήμων Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου για την άδικη, απαράδεκτη και ανερμάτιστη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΑ.

Είναι μια απόφαση που πάρθηκε χωρίς αξιολόγηση των στοιχείων και πλήττει θανάσιμα τους ανέργους, τους εργαζόμενους και ασφαλισμένους, τους δικαιούχους περίθαλψης και τα ΑΜΕΑ.

Υπάρχει οργή και αγανάκτηση για όλους εκείνους που πήραν μια τέτοια παράλογη απόφαση και για τη συμπαιγνία ενάντια στην κοινωνία του τόπου μας.

Οι κινητοποιήσεις και οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται. Το Υποκατάστημα του ΙΚΑ Αγίου Νικολάου εξακολουθεί να παραμένει υπό κατάληψη από τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους.

Η Επιτροπή Αγώνα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση και προγραμματίζει επαφές σε πολιτικό κυρίως επίπεδο, ώστε να μάθουμε τι ακριβώς έγινε και βεβαίως να ζητήσουμε να ακυρωθεί αυτή η απόφαση.

Μετά τη συγκέντρωση της Δευτέρας στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013, στις 18:30, διατρανώνουμε την απόφαση μας να στηρίξουμε το Υποκατάστημα του ΙΚΑ Αγίου Νικολάου και να απαιτήσουμε να αποσυρθεί η άθλια αυτή απόφαση.

Τα παρακάτω στοιχεία, (τα οποία προέρχονται από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.) και τη Στατιστική Υπηρεσία της Διοίκησης του ΙΚΑ), αναδεικνύουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο το άδικο της απόφασης και την ευθύνη όλων αυτών που πήραν αποφάσεις χωρίς να έχουν την πραγματική εικόνα.

Η Επιτροπή Αγώνα
ika2.jpg

asfali.jpg

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India