Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Για δεύτερη φορά προφυλακιστέος ο Λαυρεντιάδης – Για το «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος επιχειρηματία

Για δεύτερη φορά προφυλακιστέος ο Λαυρεντιάδης – Για το «συμβόλαιο θανάτου» σε β


Προφυλακιστέος, για δεύτερη φορά, κρίθηκε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης έπειτα από την απολογία του. Ο επιχειρηματίας, που βρίσκεται στον Κορυδαλλό για την υπόθεση της Proton Bank, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και για το «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος επιχειρηματία.

Ο κ. Λαυρεντιάδης, που απολογήθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση. Ο επιχειρηματίας κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του 43χρονου επιχειρηματία, συνιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Ηράκλειο, Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη με έκρηξη χειροβομβίδας μέσα σε συσκευασία δώρου.

Η υπόθεση που παραπέμπει σε πρακτικές μαφίας, όπως λένε οι διωκτικές αρχές, έχει στοιχεία έντονης προσωπικής διένεξης και ο γνωστός επιχειρηματίας αντιμετώπισε την κατηγορία πώς έδωσε την εντολή να εκτελεστεί «ένα συμβόλαιο θανάτου».
Φωτογραφία: Eurokinissi


Πηγή: Για δεύτερη φορά προφυλακιστέος ο Λαυρεντιάδης – Για το «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος επιχειρηματία | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/127626#ixzz2iipgODJz

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India