Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ο ΑΟΑΝ σύμμαχος της ΑΕΚ στην εκστρατεία για καταπολέμηση του ρατσισμού στον αθλητισμό


Έπειτα από τη συμφωνία των δύο ομάδων που ήρθαν σε συμφωνία για τη συγκεκριμένη κίνηση η οποία θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες εκστρατείες της ΟΥΕΦΑ, με στόχο την καταπολέμηση του ρατσισμού στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο , στον κυριακάτικο μεταξύ τους αγώνα που θα γίνει στο ΟΑΚΑ οι παίκτες τους θα φορέσουν μπλουζάκια με σχετικό θέμα, ενώ οι αρχηγοί ειδικό περιβραχιόνιο που αποστέλλεται από την UEFA.

Να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι παρά το γεγονός πως η εφαρμονή της εκστρατείας αυτής περιορίζεται κυρίως σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, η «Ένωση» επιλέχτηκε από τη FARE (Football against Racism in Europe), προκειμένου να στηρίξει τη συγκεκριμένη κίνηση.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Λασιθίου Γιώργος Ψυλλάκης που αποδέχτηκε την πρόταση, που είχε καταθέσει η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΑΕΚ Αγγελική Αρκάδη στον ομολογό της του ΑΟΑΝ ανέφερε για το συγκεκριμένο γεγονός τα εξής: “Αποτελεί μια μοναδική τιμή τόσο για την ομάδα του ΑΟΑΝ, όσο και για την πόλη του Αγίου Νικολάου γενικότερα, η συγκεκριμένη πρόταση. Με χαρά χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία και φυσικά δεν έχουμε λόγο να μην την αποδεχτούμε.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην πορεία του ΑΟΑΝ μέσα στο χρόνο. Όλοι εμείς στον Αγιο Νικόλαο πιστεύουμε σε αυτές τις αξίες, δεν ξεχωρίσαμε ποτέ τους ανθρώπους με βάση το χρώμα τους ή τη γλώσσα που μιλάνε και με χαρά μας θα προωθήσουμε ανάλογες κινήσεις και στο μέλλον”.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India