Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Γιώργος Φθενάκης: Αφήστε επιτέλους τα παραμύθια της Χαλιμάς!

Δυστυχώς, η καθημερινότητα μας δεν είναι ..."παραμύθι", όμως όπως σε όλα τα παραμύθια υπάρχουν και οι ..."κακοί" της ...παρέας που "πολέμουν" τους ήρωες!

Στο ...διαδικτυακό παραμύθι, υπάρχουν κάποιοι που έχουν ανάγκη τη διαφήμιση και την προβολή μέσω των δικών μου κειμένων, όχι για να γίνουν ...ήρωες και να αποσπάσουν το χειροκρότημα αλλά για να αποσπάσουν ..."ψηφαλάκια" στις επερχόμενες εκλογές.

!!

Για την θετική εξέλιξη που είχαμε για το ΙΚΑ Αγίου Νικολάου, ανέφερα ότι δόθηκε "μάχη" από θεσμικούς φορείς , πολίτες, εργαζόμενους του Ιδρύματος, Εργατικό Κέντρο, Επιμελητήριο, Ξενοδόχους και από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη.

Δεν αγνόησα κανέναν! Ας διαβάζετε καλύτερα! Ήταν μια συλλογική προσπάθεια.


Όμως, αυτό που ενοχλεί κάποιους είναι το όνομα του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη, ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Αγώνα των Δήμων Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση.

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί δεν συμμετείχαν στην Επιτροπή Αγώνα και μέλη της αντιπολίτευσης, τα οποία πράγματι ένωσαν τη φωνή τους στον κοινό αγώνα για να μην κλείσει το ΙΚΑ Αγίου Νικολάου.

Αν πάντως συμμετείχαν στην επίμαχη συνάντηση στο υπουργείο, θα το βλέπαμε στις φωτογραφίες και θα τους έλεγα τα συγχαρητήρια μου!

Υποψιάζομαι όμως ότι κάποιοι από την αντιπολίτευση δεν συμμετείχαν στη συνάντηση διότι πιθανότατα πίστευαν ότι ο υπουργός δεν θα άλλαζε στάση στο όλο θέμα και προκειμένου να μην "χρεωθούν" και οι ίδιοι μια ενδεχόμενη αρνητική εξέλιξη, προτίμησαν τις ...αποστάσεις.

Παρ' όλα αυτά, εύχομαι οι παραπάνω υποψίες να είναι μόνο ...υποψίες και όχι ένα πιθανό σενάριο.

Όλοι μπορούμε να γίνουμε ...ήρωες, μικροί ή μεγάλοι στην αντιμετώπιση μεγάλων προβλημάτων και για το κοινό καλό!!!

Η αντιπολίτευση για την ...αντιπολίτευση δεν ωφελεί κανέναν, μόνο βλάπτει.

Γιώργος Φθενάκης
Πρ. Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India