Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Δημοτικές εκλογές ala italiano…της Ιωάννας Καϊσερλή


                               
                                                                    
Στην Αφράγκολα της Νάπολης οι προεκλογικές καμπάνιες των υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις τελευταίες δημοτικές εκλογές που έγιναν πριν λίγους μήνες πραγματοποιήθηκαν με… ενοίκιο και από το μπαλκόνι.
Από τους 60.000 κατοίκους της περιοχής, πολλοί ήταν εκείνοι που ενοικίασαν στους τέσσερις υποψηφίους δημάρχους και 457 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, τα μπαλκόνια τους έναντι αντιτίμου, το οποίο έφτασε μέχρι και τα 150 ευρώ αν η αφίσα παρέμενε για δεκαπέντε ημέρες.
Με άλλα λόγια, τρία ευρώ την ημέρα παρακαλώ...
Και όλα αυτά γιατί; Μα φυσικά για την προβολή με ένα και μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πολυπόθητου δημαρχικού θώκου.
Αυτά στην Ιταλία λοιπόν… Για να δούμε τι θα γίνει στις δικές μας δημοτικές εκλογές που θα γίνουν σε λίγους μήνες τον Μάιο του 2014.
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τα επιτελεία τους ήδη καταστρώνουν σχέδια, καθορίζουν στρατηγικές και προσπαθούν παρασκηνιακά να φτιάξουν ψηφοδέλτια. Τι ανταπόκριση βέβαια έχουν μέχρι τώρα είναι «αλλουνού παπά ευαγγέλιο».
Από εδώ και πέρα, οι υφιστάμενοι δήμαρχοι που επιθυμούν ανανέωση της θητείας τους αυτή την περίοδο θα είναι όλο εξαγγελίες νέων έργων και αποπεράτωσης ήδη υφιστάμενων. Με άλλα λόγια, οι δημόσιες σχέσεις στο μεγαλείο τους! Και από την άλλη πλευρά οι νέοι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν θα τους αρέσει το ένα δεν θα τους αρέσει το άλλο - η κριτική στο μεγαλείο της! Προβλέπεται εν ολίγοις μια άκρως ενδιαφέρουσα περίοδος για τα δρώμενα της κάθε κοινωνίας.
Αχ, τι ωραία περίοδος που θα είναι!!!                                         
Επομένως, καλή προβολή του έργου που θα ανεβεί και καλή διασκέδαση και αν έχετε κανένα κάλο μπαλκόνι για σκεφτείτε το αλά ιταλικά!


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India