Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

«Πάγωσε η απόφαση για την κατάργηση του υποκαταστήματος ΙΚΑ Αγίου Νικολάου»

img_0352.jpg
Συναντήσεις και επαφές με φορείς πραγματοποίησε η Επιτροπή Αγώνα των Δήμων Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου για το υποκατάστημα του ΙΚΑ Αγίου Νικολάου.

Η αντιπροσωπία του Αγίου Νικολάου αποτελούμενη από το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου κ. Μανόλη Πεπόνη, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων κ. Μανόλη Βαρκαράκη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων κ. Μιχάλη Γαρεφαλάκη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ Λασιθίου κ. Πάυλο Χριστοδουλάκη, τον Δ/ντη του υποκαταστήματος ΙΚΑ Αγίου Νικολάου κ. Μάνθο Γαρδελάκη και την υπάλληλο του ΙΚΑ κα Μαρία Χουρδάκη, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Κιουτσούκη, τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ κ. Γιώργο Κυριακόπουλο, ενώ πραγματοποιήθηκε σύντομη συνάντηση με τον πρώην Βουλευτή Λασιθίου κ. Μιχάλη Καρχιμάκη.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση στην οποία παρέστησαν επίσης και οι Βουλευτές Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και κ. Κωστής Δερμιτζάκης, καθώς και ο Βουλευτής της Β’ Αθηνών και συντοπίτης κ. Μίμης Ανδρουλάκης.
img_03541.jpg
Η αντιπροσωπία του Αγίου Νικολάου ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για την κατάσταση και του εξέθεσαν τα στοιχεία που εξηγούν με τον καλύτερο τρόπο το άδικο της απόφασης για την κατάργηση του υποκαταστήματος ΙΚΑ Αγίου Νικολάου, ενώ επέμειναν στο πάγιο αίτημα να αποσυρθεί η απόφαση.

Ο κ. Βρούτσης δεσμεύτηκε ότι θα επικοινωνήσει με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Σπυρόπουλο, ώστε να εξετάσουν από κοινού το ζήτημα. Έως τότε το ζήτημα παγώνει και η απόφαση του ΙΚΑ δεν θα προωθηθεί προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Άγιος Νικόλαος, 18-10-2013
Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India