Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Τελευταία Απάντηση προς τον κ. Φθενάκη Γιώργο - Πρόεδρο Βραχασίου


Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε Βραχασίου

Λυπούμεθα πολύ αν λόγω των γραφόμενων κάποιων ατόμων , που εσύ απλά υπογράφεις, εκθέτεις μια ολόκληρη περιοχή. Μια περιοχή με ιστορία και κυρίως μια περιοχή φιλήσυχη - αν εξαιρέσεις μια ταραγμένη περίοδο όπου κάποιοι θέλησαν να είναι υπεράνω νόμων και ηθικής

Θα ξεπεράσουμε επίσης όλα όσα υπογράφεις και αναφέρονται στην ανάγκη να διαφημιστούμε και να προβληθούμε μέσω των ... εμπνευσμένων λογοτεχνικών σου κειμένων !!! Θα ξεπεράσουμε επίσης το γεγονός του ότι νομίζεις ότι μας ενδιαφέρουν τα "ψηφαλάκια". Φυσικά καταλαβαίνουμε την  αδυναμία κρίσης πέραν των δικών σου απόκρυφων σκέψεων , ανθρώπινο και κατανοητό.

Εις ότι αφορά το δημοσίευμα σου , το έχουμε διαβάσει πολύ καλά. Για κακή σου τύχη γνωρίζουμε γραφή και ανάγνωση , ενώ όλα τα κείμενα τα γράφουμε μόνοι μας , δεν μας τα υπαγορεύει κανένας και δεν κρύβονται δεύτερες σκέψεις πίσω απο αυτά. Καταλαβαίνουμε την δυσκολία κατανόησης της εισαγωγής , όμως κάντε λίγο υπομονή και θα φθάσουμε και στην ουσία. Διαβάζοντας λοιπόν το κείμενο που ομολογουμένως αναφέρεις τους "μαχόμενους" , όχι μόνο δίδεις την δόξα στον νικητή-που εσύ τον ονοματίζεις- αλλά στην συνέχεια με την νεότερη σου τοποθέτηση βάλεις - καθαρά πλέον -εναντίον μας ,  αγνοώντας τα παρακάτω:
1. Κατά την συνεδρίαση που έγινε στο Rex - μόλις ανακοινώθηκε το πρόβλημα με το Ι.Κ.Α. - ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γουναλάκης πρότεινε να μεταβούν στην Αθήνα μαζί με τον Δήμαρχο και οι επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων , προκειμένου η συστράτευση αυτή να σηματοδοτήσει το κοινό και αραγές μέτωπο του Δήμου Αγίου Νικολάου.
2. Σε όλες τις συνεδριάσεις της επιτροπής αγώνα ήταν παρών ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λεμπίδης ως εκπρόσωπος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
3. Σε σύσκεψη που έγινε στον Δήμο με μοναδικό θέμα το Ι.Κ.Α. - μακριά απο δημοσιογράφους και κάμερες - συμμετείχαν και ο κ. Καρατσής αλλά και ο κ. Αβδής. Βλέπετε για εμάς η φωτογραφία δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Πατάμε γερά και οι φωτογραφίες ας κρατηθούν για άλλους.

Εις ότι αφορά το Ι.Κ.Α. και τις κατηγορίες ότι φοβηθήκαμε για πιθανή αρνητική εξέλιξη , απλά να σας υπενθυμίσουμε ότι ήμασταν οι μόνοι που μιλήσαμε με παρρησεία για την Πρωτεύουσα του Νομού και τον ρόλο της , για το ρόλο επώνυμων προσώπων της πολιτικής ζωής αλλά και για το ρόλο συνδικαλιστών βάζοντας ονοματεπώνυμο. Μιλώντας με αυτόν τον τρόπο πιστεύετε ότι τα "ψηφαλάκια" είναι αυτοσκοπός ; Για μας ένας και μόνο σκοπός υπήρχε. Να παραμείνει το Ι.Κ.Α. Αγίου Νικολάου ως Υποκατάστημα. Σκοπός που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα , φαίνεται όμως να υπάρχουν οι δεσμεύσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Μέχρι όμως της αλλαγής της ισχύουσας απόφασης έχουμε το δικαίωμα να είμαστε επιφυλακτικοί.

Οταν λοιπόν ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να απονείμουμε επαίνους σε όλους τους συντελεστές καθώς και τον επικεφαλή της συλλογικής αυτής προσπάθειας τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Κουνενάκη Δημήτρη.

Αγαπητέ Πρόεδρε ,εμείς μικρόψυχοι δεν είμασταν ποτέ. Υπήρξαμε φιμωμένοι μια εποχή και αναζητήσαμε μόνοι μας διέξοδο στο πρόβλημα. Οπως βλέπετε το επιτύχαμε. Ετσι ακριβώς θα επιτύχουμε και όλους τους στόχους όταν με το καλό μας ανατεθεί η Διοίκηση του Δήμου απο τους συνδημότες μας και μόνο. Αν πάλι δεν μας ανατεθεί , δηλώνουμε απο τώρα ότι θα εξακολουθήσουμε να υπάρχουμε , ως στρατιώτες ενός σκοπού. Σκοπού που ταυτίζετε με την καλύτερη εικόνα στην επόμενη ημέρα του Δήμου μας. Τόσο απλά και τόσο ωραία κ. Πρόεδρε.

Λυπούμεθα που δεν θα ξανασχοληθούμε με κείμενα σας στο μέλλον αφού δεν θέλουμε να εδραιώσουμε την άποψη σας ότι εκμεταλλευόμαστε τα κείμενα προς διαφήμιση και συλλογής "ψηφαλακίων". Δεν θα πάψουμε όμως να ασχολούμεθα με την περιοχή σας. Μια περιοχή που για μας θα μπορούσε να ήταν άλλη μια ναυαρχίδα στην τουριστική μας ανάπτυξη και που όπως γνωρίζετε - άσχετο το τι γράφετε - έχει μείνει ουρά των εξελίξεων στον τουριστικό τομέα και στην ανάπτυξη , κόντεψε όμως να πρωτοπορήσει σε άλλου είδους ανάπτυξη ... με απρόβλεπτες συνέπειες για την όλη περιοχή αφού η απομόνωση και η υστέρηση αναπτυξιακών έργων υπέθαλψε θήλακες οι δραστηριότητες των οποίων κάθε άλλο παρά νόμιμες μπορούσαν να χαρακτηρισθούν.

Οπως βλέπετε τολμάμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό που μας κάνει να νιώθουμε ότι μπορούμε να φέρουμε άλλον αέρα στην περιοχή σας , άλλον αέρα στον Δήμο μας. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και τότε θα δείτε πως εμείς θα αξιοποιήσουμε την όποια διάθεση συμμετοχής σας στην επόμενη ημέρα του Δήμου μας.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας




 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India