Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Κοκκίνης έρχεται στο ΓΝΑΝ, Μοσχοβιτάκη μένει στο Διαλυνάκειο.


Λίγες ώρες απομένουν, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, για την επίσημη ανακοίνωση των νέων Διοικητών και Υποδιοικητών στα νοσοκομεία της χώρας.
Μέχρι και χθες το απόγευμα έμοιαζε να έχουν «κλειδώσει» τα ονόματα των Διοικητών και Υποδιοικητών που αφορούν το Νομό Λασιθίου, ενώ φαίνεται πως και για ολόκληρη την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης πρέπει να θεωρείται δεδομένο το νέο σχήμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο Λασίθι καταγράφονται δύο αλλαγές. Έτσι από τα τέσσερα πρόσωπα που αποτελούν τη Διοίκηση των δομών Υγείας στο νομό, παραμένουν δύο Υποδιοικητές και έρχεται νέος Διοικητής και νέα Υποδιοικήτρια.Συγκεκριμένα, Διοικητής στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων θα αναλάβει ο κ. Νίκος Κοκκίνης, αντικαθιστώντας τον μέχρι σήμερα Διοικητή κ. Αλέξανδρο Μαυρικάκη.

Το έτερο νέο πρόσωπο στο διοικητικό σχήμα του Λασιθίου θα είναι η κα Αγγελική Λενακάκη η οποία θα αντικαταστήσει τον μέχρι τώρα Υποδιοικητή στο Νοσοκομείο Σητείας κ. Μανόλη Μακρονικολάκη.Από κει και πέρα στη θέση τους παραμένουν ως Υποδιοικητές, η κα Λία Μοσχοβιτάκη στο Νοσοκομείο Νεάπολης και ο κ. Γιώργος Ματταλιωτάκης ο οποίος άλλωστε τοποθετήθηκε πρόσφατα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

www.anatolh.com  / e-fonien.blogspot.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India