Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Χρόνος για όλους


Ανάσα και πολύτιμο χρόνο για χιλιάδες ιδιοκτήτες μοτοσικλετών που δεν κατάφεραν να περάσουν μέχρι την περασμένη Δευτέρα από τεχνικό έλεγχο τις μηχανές τους, αποτελεί η απόφαση που έλαβε η Περιφέρεια Κρήτης.
Όπως ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης, αποφασίστηκε η τροποποίηση της απόφασης που ήδη είχε βγάλει η κάθε Περιφερειακή Ενότητα και πλέον βάσει της νέας απόφασης, θα αναγράφεται το χρονικό περιθώριο του κάθε ιδιοκτήτη δικύκλου να κάνει τον τεχνικό έλεγχο, ανάλογα με την παλαιότητα του οχήματος.

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί και για το νομού Λασιθίου ο νέος πίνακας που θα καταργήσει τον προηγούμενο

Η ΑΝΑΤΟΛΗ μίλησε με τον προϊστάμενο της διεύθυνσης μεταφορών του νομού Λασιθίου κ. Γιώργο Σκουλικάρη ο όποιος μας ενημέρωσε ότι ήδη από χθες το μεσημέρι έχει επικοινωνήσει με τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ του νομού ζητώντας τους να μην εισπράττουν τέλη εκπρόθεσμου ελέγχου έως ότου παραλάβουν τον νέο πίνακα που θα αφορά τα δίκυκλα του νομού Λασιθίου.

 Η εξέλιξη αυτή σαφώς και δίνει τον χρόνο ώστε οι ιδιοκτήτες των μοτοσικλετών όλων των κυβικών εκατοστών να ρυθμίσουν την συγκεκριμένη υποχρέωση του τεχνικού ελέγχου του οχήματος τους μέσα στις επόμενες 30 μέρες και να απευθυνθούν στα πιστοποιημένα ιδιωτικά ΚΤΕΟ του νομού.

ΘΑΝΟΣ Κ. (www.e-fonien.blogspot.gr)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India