Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

''Η Αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό'', στις 23-01-2014

kinlesxi.jpg
Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014
“ Η Αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό ”
poster.jpg

Την απολαυστική κωμωδία “ Η Αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό ” παρουσιάζει την Πέμπτη στις 21:30, στο Κινηματοθέατρο REX, η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου. Η ταινία είναι παραγωγήςΑργεντινής 2011, σε σκηνοθεσία Σεμπαστιάν Μπορενζτάιν με τους: Ρικάρντο Ντάριν και Χουάνγκ Σενγκ Χουάνγκ.

Υπόθεση: Ο Ρομπέρτο είναι ένας μεσήλικας εργένης, που ζει απομονωμένος και πικραμένος, έχοντας ως μοναδικό του σύνδεσμο με τον έξω κόσμο, το μαγαζί του με σιδερικά. Μια μέρα θα βρει στο δρόμο του τον Τζουν, έναν ευγενικό Κινέζο που ψάχνει να βρει τον θείο του στην Αργεντινή, χωρίς να ξέρει λέξη στα ισπανικά. Αποφασίζει να τον βοηθήσει και έτσι ξεκινά μια παράξενη συμβίωση…

Η ταινία απέσπασε πληθώρα βραβείων στην Αργεντινή και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής και του υπόλοιπου κόσμου. Μεγάλη εμπορική επιτυχία, καταφέρνει να είναι μια ξεκαρδιστική κι ανεπιτήδευτη κωμωδία, με συναρπαστικό θέμα: τα ασύλληπτα παιχνίδια που μας επιφυλάσσει η μοίρα.

Δομημένη πάνω σε μια έξυπνη ιδέα σχετική με τις συμπτώσεις, εστιάζει παράλληλα στο θέμα της επικοινωνίας, του ρατσισμού, του παραλογισμού της ανθρώπινης ύπαρξης, με μοναδικά γλαφυρό τρόπο, χαρίζοντας στο θεατή στιγμές απόλαυσης μπροστά στη μεγάλη οθόνη!

Δείτε περισσότερα για την ταινία (trailer, φωτογραφίες, κριτικές, συνεντεύξεις κ.α) στην ιστοσελίδα της Κινηματογραφικής Λέσχης στη διεύθυνση: www.kileagn.com.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India