Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Συνεδρίαση της Ν.Δ. για απόφαση πολιτικής (;) στάσης στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές



Απόψε συνεδριάζει η Ν.Δ. για να αποφασίσει την στάση που θα κρατήσει για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα. Ολοι επιζητούν την συνεργασία με το κυβερνών κόμμα , όμως σε περίπτωση που δεν την επιτύχουν επιζητούν να μην υπάρξει συνεργασία με τους πολιτικούς αντιπάλους τους. Ελπίζουμε όλοι να θυμάστε το ανέκδοτο του μακαριστού Χριστόδουλου "... ας ψοφήσει τουλάχιστον η κατσίκα του γείτονα".

Ετσι , όλοι έχουν ανακατέψει όλους στο παιχνίδι αυτό , όλοι στέλνουν τους αντιπροσώπους τους με διπλές και τριπλές οδηγίες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στο παιχνίδι αυτό επιθυμούμε να είμαστε αμέτοχοι. Εμείς καταθέσαμε γραπτά και τίμια την πρόταση μας. Μια πρόταση που αποκλειστικά και μόνο αποσκοπούσε το να υπάρξει μια ισχυρή και ανεξάρτητη Δημοτική Αρχή , η οποία να μπορέσει να στηρίξει τον τόπο μας τα επόμενα δύσκολα χρόνια. Ολα τα υπόλοιπα για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δεν έχουν σημασία. Το αν η πρόταση μας αυτή τεθεί σε συζήτηση δεν εξαρτάται απο εμάς , το αν η πρόταση αυτή  γίνει αποδεκτή αυτόματα σημαίνει την δημιουργία μιας μεγάλης Συνεργασίας , η οποία μπορεί να σχεδιάσει και διαμορφώσει την επόμενη ημέρα στον Αγιο Νικόλαο.

Με μεγάλη μας λύπη βλέπουμε να ευτυλίζετε η διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων και αντί να υπάρχει πνεύμα συνεργασίας με στόχο το καλό της πόλης μας , επικρατούν αυτοί που ιδιοτελώς βλέπουν την εκλογική διαδικασία ως μέσο μελλοντικών προσωπικών και επαγγελματικών επιτυχιών. Ελπίζουμε να βγούμε ψεύτες , ελπίζουμε τα πράγματα να μην καταλήξουν τελικά όπως τα διαβλέπουμε στην παρούσα φάση.

Εμείς - όπως έχουμε ήδη διαμηνύσει - συνεχίζουμε τον αγώνα μας που ξεκινήσαμε προ τριετίας περίπου και στηριζόμενοι στις πλάτες των συμπολιτών μας θα πορευθούμε. Φυσικά στην πορεία αυτή θα είναι όλοι ευπρόσδεκτοι χωρίς να υπολογίσουμε κομματικούς χώρους και χωρίς να ζητάμε πιστοποιητικά κοινωνικής δράσης.

Ελπίζουμε στο τέλος να μπορέσουμε να κερδίσουμε την Δημαρχία και να δώσουμε στην τοπική κοινωνία όλα όσα της αξίζουν , μα πάνω απο όλα ονειρευόμαστε να αποκαταστήσουμε τον κοινωνικό μας ιστό , μιας που κοινωνία διχασμένη ποτέ κερδισμένη. Στον αγώνα μας αυτό σας καλούμε να είστε όλοι παρόντες ... !!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India