Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Τσόκας για τη περιφέρεια απο την ΝΔ.


Η απόφαση των 'γαλάζιων' να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Σεραφείμ Τσόκα για την Περιφέρεια Κρήτης  ελήφθη στην κομματική σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Συγγρού παρουσία των 8 βουλευτών του νησιού
 του γραμματέα κ.Παπαμίκου και του κ.Ζωντανού κι όλοι συμφώνησαν για την στήριξη 'με όλες τις δυνάμεις' του Τσόκα ο οποίος διακριτικά απείχε από τη συνάντηση αφήνοντας ελεύθερους βουλευτές και στελέχη να τοποθετηθούν.

"Είναι πραγματικά ομόθυμη και με άριστο κλίμα η στήριξη του Σεραφείμ" είπε στοCRETALIVE ένας εν των συμμετεχόντων που επιβεβαιωσε το αποτέλεσμα και μίλησε για 'δυναμική υποψηφιότητα που αλλάζει τα δεδομένα στην Κρήτη".

Στη συνάντηση ήταν και οι 8 βουλευτές: Μ.Κεφαλογιάννης, Λ.Αυγενάκης. Μ.Σενετάκης, Ι.Κεφαλογιάννης, Χ.Μαρκογιαννάκης, Μ.Βολουδάκης. Κ.Βιρβιδάκης και Ι.Πλακιωτάκης.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και η τυπική ανακοίνωση στήριξης του κόμματος το οποίο φυσικά δεν θα δώσει χρίσμα.

e-fonien.blogspot.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India