Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Εκοψαν την τελευταία τους.


Την τελευταία βασιλόπιτα της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, έκοψε χθες βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου, λίγο πριν την τακτική συνεδρίασή του.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Πάγκαλος, ευχόμενος για μια καλή χρονιά και μην κρύβοντας τη συγκίνησή του, αφού όπως είπε, αποχωρεί, δεν θα συμμετάσχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, για λόγους που υπερβαίνουν τη θέλησή του και έχουν σχέση με την υγεία του.

Διαβεβαίωσε όμως ότι θα σταθεί δίπλα σε όποια δημοτική αρχή εκλεγεί και ότι θα παράσχει τις υπηρεσίες του, όπου του ζητηθούν.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης ευχήθηκε καλή χρονιά, σημειώνοντας ότι είναι η τελευταία βασιλόπιτα που κόβει η παρούσα δημοτική αρχή, αφού είναι και η τελευταία χρονιά της δημοτικής περιόδου.

«Χρόνια πολλά και καλή δύναμη για τις εκλογές που έρχονται», ευχήθηκε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πανίκος Καρατσής.


ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ www.anatolh.com / e-fonien.blogspot.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India