Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Κυκλοφοριακό χάος και τα νεύρα τσατάλια στο 3ο Δημοτικό Αγίου Νικολάου.


Πολλές φορές το τελευταίο διάστημα γονείς που τα παιδιά τους πηγαίνουν στο 3οΔημοτικό σχολείο του Αγίου Νικολάου θίγουν το γεγονός του κυκλοφοριακού χάους που δημιουργείται κυρίως κατά την προσέλευση των απιδιών το πρωί στο σχολείο.


Οι ίδιοι βέβαια μιλούν και για την δική τους απαράδεκτη συμπεριφορά πολλές φορές, την οποία όμως έχουν αποκτήσει από την στιγμή που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει όπως το θέλει. Το μέγεθος του προβλήματος είναι ιδιαίτερα πιο οξύ κατά την πρωινή προσέλευση όπου πολλοί γονείς, βιαστικοί να πάνε στις δουλειές τους είναι περισσότερο ευέξαπτοί και δημιουργούν εντάσεις..

 «Αν είναι δυνατόν πρωί πρωί να πρέπει να δίνουμε μάχη για να αφήσουμε τα παιδιά μας στο σχολείο. Είναι που είναι τόσο άσχημη η πρόσβαση σε αυτό με την απότομη ανηφόρα, θέλουμε και όλοι να αφήσουμε τα παιδιά μας ακριβώς από έξω, ειδικά όταν βρέχει όπου το κομφούζιο κορυφώνεται γινόμαστε υπερβολικοί ξεσπώντας ό ένας στον άλλο.» επισημαίνει γονιός θέλοντας να τονίσει προς όλους τους υπεύθυνους ότι υπάρχει σοβαρό θέμα.




 Ο ίδιος, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στην εφημερίδα,  κάνει λόγο για κακοτεχνίες στην είσοδο του σχολείου και τονίζει ότι θα κινηθεί ανάλογα ώστε να προσβάλει την υπάρχουσα κατάσταση. Ζητά προς το παρόν από όλους τους γονείς να είναι ψύχραιμοι και να αφήνουν μακριά από τα παιδιά όλων  τα όποια πιθανά άγχη έχουν. 

Ακόμα επισημαίνει ότι τα σήματα κυκλοφορίας που έχουν τοποθετηθεί στην πολύπαθη οδό Καζάνη, πρέπει να γίνονται σεβαστά ως προς τις ώρες που επιτρέπεται η κίνηση και από στις δύο μεριές του δρόμου. 

Παλιόετρα έρχονταν ειδικά κάθε πρωί και βοηθούσε την κατάσταση όχημα και άντρες της αστυνομίας, τώρα και αυτοί που να πρωτοπάνε και γιατί να θέλουμε αστυνομική δύναμη για το αυτονόητο δηλαδή; δεν μπορούμε μόνοι μας να διαχειριστούμε το απλό; συμπληρώνει.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ / e-fonien.blogspot.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India