Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Διάψευση από τον Γιάννη Δανδουλάκη για τις φημολογούμενες διεργασίες στον Αγιο Νικόλαο

Με αφορμή συζητήσεις και δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που εμπλέκουν το όνομα μου σε διεργασίες για ¨κινήσεις και πρωτοβουλίες¨ εκκολαπτόμενων υποψηφίων δημάρχων Αγίου Νικολάου, θα ήθελα να διαψεύσω κάθε σχετική φήμη.
Πόσο μάλλον, όταν αυτές οι «κινήσεις και "πρωτοβουλίες» είναι υποκινούμενες, λειτουργούν ως δούρειος ίππος και μηδενίζουν συλλήβδην το έργο δημοτικών αρχών και συμβούλων, επαγγελλόμενες το δήθεν νέο και άφθαρτο.
Υπάρχουν και άλλοι, με νέες ιδέες, με πάθος και αγάπη για τον τόπο τους, με γνώση των προβλημάτων, εμπειρία και θέληση, με αποφασιστικότητα και αποδοχή από τους πολίτες, όσο και αν κάποιοι βάζουν αυθαίρετα και ρατσιστικά κριτήρια και προϋποθέσεις, θέλοντας να απαξιώσουν πρόσωπα που επιθυμούν να θέσουν τον εαυτό τους στην κρίση των συμπολιτών μας.
Αγαπητοί συμπολίτες, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, χρειάζονται προτάσεις, θέσεις, διάθεση συνεργασίας, υπευθυνότητα. Όχι πυροτεχνήματα και αναθέματα. Με επιθέσεις αορίστως κατά πάντων, μόνο ο λαϊκισμός βγαίνει κερδισμένος. Όχι ο δήμος μας.
Εύχομαι να πέσει η ένταση που καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα, γιατί έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι τις δημοτικές εκλογές και προς το συμφέρον του τόπου είναι να κρατήσουμε ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού.
Δανδουλάκης Γιάννης
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας
cna.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India