Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

H Ryan Air διόρθωσε το βίντεο με την σημαία της Κρητικής Πολιτείας


Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το ρεπορτάζ που δημοσίευσε πρώτο στην Κρήτη το Flashnews.gr και που παρουσίαζε διαφημιστικό βίντεο της Ryan Air να δείχνει την σημαία της Κρητικής Πολιτείας, η εταιρία προχώρησε σε διόρθωση του σχετικού υλικού.

Εδώ και λίγη ώρα έχει ανέβει στην ιστοσελίδα της το ίδιο βίντεο, που όμως έχει αφαιρεθεί το πλάνο με την βαλίτσα που δείχνει την σημαία της Κρητικής Πολιτείας και έχει αντικατασταθεί με νέα εικόνα που αναφέρει μόνο την λέξη “Crete”.

Όπως μας ενημέρωσε η κυρία Μαρία Κοκκινάκη Υπεύθυνη Τουριστικής Προβολής του Δ. Χανίων, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, επικοινώνησε με τους υπευθύνους της εταιρίας και ζήτησε να γίνει η διόρθωση, καθότι η εν λόγω σημαία παραπέμπει σε μία εποχή που κανείς στο νησί δεν επιθυμεί να θυμάται.

Οι ενέργειες του διαφημιστικού τμήματος της εταιρίας ήταν άμεσες και πριν λίγη ώρα δημοσιεύτηκε στην σελίδα της το νέο βίντεο.

Ωστόσο όμως στο κανάλι της εταιρίας στο YouTube είναι αναρτημένα και τα δύο βίντεο, όπου όμως μετά από επισήμανση μας ενημερωθήκαμε ότι θα αφαιρεθεί το προηγούμενο υλικό.

Flashnews.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India