Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τελικά είναι αλήθεια ... "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι" !!!



Εμείς ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε την ενόχληση του κ. Αντιδημάρχου για την πρόσληψη του αδερφού του στον Δήμο. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι οτιδήποτε μας καταγγέλελται να το ψάχνουμε. Αναγνωρίζετε αυτό το δικαίωμα μας κ.Αντιδήμαρχε , Ναί ή Οχι ;

Επίσης στην "πρεμούρα σας" φαίνεται ότι δεν διαβάσατε καλά την ανάρτηση μας. Εμείς αν και γνωρίζαμε δεν αναφέραμε κανένα όνομα , ενώ είπαμε ότι αν έχουν γίνει όλα τυπικά , θα βγούμε με νεότερη ανακοίνωση για την αποκατάσταση της αλήθειας , αφού άλλωστε αυτό απαιτεί η ηθική , ελπίζουμε να γνωρίζετε την λέξη.
Είναι σωστή και τίμια η στάση μας , Ναί ή Οχι ;

Δεν καταλαβαίνουμε ειλικρινά τι νόημα είχε το τηλεφώνημα διαμαρτυρίας προς την πλευρά μας. Και δεν φτάνει αυτό προχωρήσατε ακόμα περισσότερο. Μας είπατε να μεταβιβάσουμε στον επικεφαλή μας "ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι".

Αυτό είναι αλήθεια κ. Αντιδήμαρχε , δεν έχουμε τίποτα κοινό και δεν θέλουμε να έχουμε. Εμείς απο την αρχή είπαμε ότι η διαφάνεια για μας θα είναι το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ της προσπάθειας μας για εκλογή στον Δήμο Αγίου Νικολάου. Αν εσάς σας ενοχλεί επιβεβαιώνετε απλά ότι τίποτα δεν μας ενώνει.

Τώρα αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε στην διαλεύκασνη της υπόθεσης, παρακαλούμε ο ίδιος να μας αποστείλετε όλα τα στοιχεία με την μοριοδότηση όλων των συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση dsinergasia@gmail.com και εμείς δεσμευόμαστε για όλα τα υπόλοιπα.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India