Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Γενέθλια BLOG ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ


Σήμερα το blog της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ έχει τα πρώτα του γενέθλια. Ακριβώς πριν ένα χρόνο , στις 24.01.2013 έγινε η πρώτη μας ανάρτηση και λίγες ημέρες αργότερα δόθηκε στην δημοσιότητα το επίσημο κείμενο εκκίνησης αναρτήσεων.

Για μας είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα. Ξεκινήσαμε με πάρα πολύ φόβο το εγχείρημα μας αυτό , είχαμε πολλά προβλήματα αφού όπως έχουμε ήδη πει είμασταν και θα παραμείνουμε ερασιτέχνες στο είδος.

Προσπαθήσαμε όλο αυτό το διάστημα να έχουμε ελεύθερη φωνή και τα καταφέραμε. Καταφέραμε να έχουμε άμεση επικοινωνία μαζί σας , καταφέραμε να έχουμε καθημερινή επικοινωνία μαζί σας. Καταφέραμε όλα αυτά που δεν είχε καταφέρει καμία δημοτική παράταξη η οποία είχε τον ρόλο της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αγίου Νικολάου. Για να γίνουν όλα αυτά χρειάστηκαν θυσίες απο όλους μας , κυρίως θυσίες προσωπικού μας χρόνου.

Κατά την διάρκεια της λειτουργίας του blog μας υπήρξαν μικροεντάσεις , αφού οι αναρτήσεις ήταν πολλές - ήδη έχουμε φθάσει τις 3.000 περίπου - , τα θέματα πολλά και τα θέματα που μας στέλνατε ακόμα περισσότερα. Δεν σας κρύβουμε ότι ποτέ δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση απο την πλευρά σας. Είναι γεγονός ότι τελικά σπαταλήσαμε περισσότερες ώρες να επικοινωνούμε μαζί σας απο το να κάνουμε αναρτήσεις. Βλέπετε τα παράπονα σας απο την λειτουργία του Δήμου τεράστια και τα ερωτήματα σας πολλά.

Μετά απο ένα χρόνο λειτουργίας θα λέγαμε ότι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι απο την πορεία του εγχειρήματος μας. Ελπίζουμε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ να έχει αρκετά χρόνια ζωής ακόμα ώστε να μπορέσουμε και μεις να έχουμε λόγω ύπαρξης.

Ευχαριστούμε θερμά τον επικεφαλή του συνδυασμού κ. Πανίκο Καρατσή , τους Δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού αλλά και όλους αυτούς που τον τελευταίο χρόνο στήριζαν τις προσπάθειες μας.

Απο την πλευρά μας γίνονται διαρκώς προσπάθειες βελτίωσης. Οπως είδατε έχουμε ήδη αρκετές συνεργασίες και σιγά - σιγά ετοιμάζουμε και νέες με σκοπό το blog της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ να γίνει όσο πιο αντικειμενικό γίνεται.

Εμείς δεν είχαμε ποτέ καμία κομματική εξάρτηση και αυτή ήταν μια βασική απαίτηση προς τον επικεφαλή του συνδυασμού μας. Απο την απαίτηση μας αυτή προέκυψε και η έταιρη απαίτηση του να κρατήσουμε την ανωνυμία για όλους όσους ασχολούνται με το blog. Βλέπετε ζούμε σε μια κοινωνία μικρή , ο καθένας κουβαλάει τα δικά του και πολλές φορές η ψυχραιμία ορισμένων υψηλά ιστάμενων χάνεται. Στην χαμένη τους ψυχραιμία δεν θα θέλαμε να εμπλεχθούμε ποτέ και για αυτό ζητήσαμε απο τον κ. Καρατσή να αναλάβει όλη την ευθύνη των αναρτήσεων και προς τιμήν του το έκανε.

Κλείνοντας να πούμε ότι οι θεωρούμε ότι δομήσαμε αρκετά καλές σχέσεις με όλα τα ιστολόγια της περιοχής. Κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα με το merambellonews όμως απο την πλευρά μας πιστεύουμε ότι πρέπει να δούν τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να σταματήσουν την άκρως προσβλητική συμπεριφορά απέναντι μας γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνουν. Εμείς έχουμε δείξει κατά το παρελθόν ότι αναρτήσεις οι οποίες προσέβαλαν άτομα διεγράφονταν άμεσα και όταν είδαμε ότι κάποιοι συστηματικά επέμεναν να παίζουν παιχνιδάκια στην πλάτη μας κλείσαμε τα σχόλια.

Εμείς με την ευκαιρία των γενεθλίων μας θα ευχηθούμε καλή δύναμη σε όλους , όλοι πρέπει να πάμε σε μια ήπια προεκλογική περίοδο μιας που το εκλογικό σκηνικό έχει πάρει φωτιά με όσα τραγελαφικά συμβαίνουν για εμάς ... ουσιαστικά χωρίς εμάς.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ομάδα σύνταξης Blog

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India