Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Καλώς τους και ας άργησαν ... Νο 6


Η 6η κίνηση για τον Δήμο Αγίου Νικολάου




«Μας ενδιαφέρει να ανοίξει, επιτέλους σοβαρά, η μεγάλη συζήτηση για τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου Αγίου Νικολάου και όχι ποιοί θα είναι υποψήφιοι σε ψηφοδέλτια, όπως έχει δυστυχώς μέχρι τώρα περιοριστεί η όλη συζήτηση σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου», δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ δημότης, ο οποίος συμμετείχε στην κίνηση πολιτών.

Ρωτήσαμε τον κ. Οδυσσέα Σγουρό, που συγκαταλέγεται στους πρωτεργάτες της κίνησης αυτής, ποιά είναι η γνώμη του, για τη διαδικασία, όπως εξελίσσεται στο προεκλογικό σκηνικό του Αγ. Νικολάου.

«Υπάρχουν τεράστιες εκκρεμότητες, επί μακρό χρόνο στην πόλη, που πρέπει να αντιμετωπιστούν επιτέλους σοβαρά. Αφορούν το μακρο- σχεδιασμό για το μέλλον της πόλης του Αγ. Νικολάου και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και θέματα στη συνολική "ατζέντα" ολόκληρου του Δήμου, που χρήζουν μεγάλης προσοχής και ενασχόλησης. Η ατζέντα αυτή είναι σαφές ότι πρέπει και θα ανοίξει με άλλους όμως όρους, απ' ό,τι συνηθιζόταν να γίνεται ως τώρα. Και στη διαδικασία αυτή θα συμμετέχουν, εκτός από τους ενεργούς πολίτες, με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες ο καθένας, οι συλλογικές εκφράσεις και φορείς της πόλης, σύλλογοι, σωματεία, μεμονωμένοι πολίτες. Όλοι!

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας, Θοδωρής Σπυριδάκης, της κίνησης των πολιτών του Αγίου Νικολάου που έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες για την συγκρότηση μιας νέας πρότασης εν όψει των εκλογών του Επόμενου Μάη μίλησε στον Θάνο Κορομπύλια και στην εκπομπή του Λατώ fm 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ.

Επόμενη ανοικτή συνάντηση των μελών της κίνησης είναι την Κυριακή 2 Φεβ. στις 6 στο ξενοδοχείο Ερμής στον Άγιο Νικόλαο.

e-fonien.blogspot.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India