Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η Ελένη κι η Σουζάνα Βουγιουκλή ταξιδεύουν στην Κρήτη! Συμμετέχει ο Βασίλης Σκουλάς!

28.1.2014skoulas______.jpg

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή, "οι ιέρειες της πολυπολιτισμικότητας",όπως τις έχουν χαρακτηρίσει,θα δώσουν 3 μοναδικές μουσικές παραστάσεις στην Κρήτη με τη συμμετοχή του Βασίλη Σκουλά! 

Τρεις μοναδικές μουσικές παραστάσεις που μέσα από τις αυθεντικές κι εκρηκτικές ερμηνείες των δύο performer, κοινωνούν την έκσταση της Κάτω Ιταλίας, το μυστήριο της Βαλκανικής πολυφωνίας, τον πλούτο της ελληνικής παράδοσης, το σπαραγμό του πορτογαλέζικου fado, τη δωρικότητα των blues και των gospel της Αμερικής και φυσικά, του ελληνικού ρεμπέτικου.

Η άπιαστη μουσική ιδιοσυγκρασία της Ελένης και της Σουζάνας Βουγιουκλή, ταξιδεύει στην Κρήτη, να συναντήσει το μεγαλείο του Βασίλη Σκουλά, σε μια ξεχωριστή μουσική σύμπραξη, γεμάτη από τον Ήλιο Θεό και το αγέρινο γαλάζιο της κρητικής θάλασσας…

Θα παρουσιάσουν επίσης τον καινούργιο τους δίσκο με τίτλο “TO BE SAFE”  με τραγούδια, γραμμένα από τις ίδιες.

Μαζί τους επί σκηνής, αναλαμβάνουν το rhythm section, οι δύο εξαιρετικοί μουσικοί, Αλέξης Αποστολάκης στα τύμπανα και Χρήστος Τσαπράζης στο κοντραμπάσο.


Ο σπουδαίος λυράρης και τραγουδιστής Βασίλης Σκουλάς έρχεται ως καλεσμένος των αδελφών Βουγιουκλή.Μια μουσική προσωπικότητα της Κρήτης, με ένα ειδικό βάρος απέναντι στις προηγούμενες γενιές αλλά και τη σημερινή, που υποστηρίζει τους νέους που “βαστούν άμυνα” διατηρώντας τις ρίζες της χώρας μας, ενώ συνάμα μελετούν και μουσικές παραδόσεις άλλων λαών.
Η ιδιαίτερη αυτή μουσική συνάντηση της Ελένης και Σουζάνας Βουγιουκλή στην Κρήτη του Βασίλη Σκουλά θα λάβει χώρα στις 28 Ιανουαρίου στο Κινηματοθέατρο REX του Αγίου Νικολάου, στις 30 Ιανουαρίου στο Ωδείο του Ρεθύμνου (Τζαμί Νερατζέ) και στις 31 Ιανουαρίου στο Βενιζέλειο Ωδείο των Χανίων.

Με τον Βασίλη Σκουλά, στο λαούτο, ο Κώστας Καλλέργης.

Στην επιμέλεια του ήχου, ο Παντελής Γιατζιτζόγλου


28 Ιανουαρίου, Κινηματοθέατρο Ρεξ στον Άγιο Νικόλαο
30 Ιανουαρίου, Ωδείο Ρεθύμνης(Τζαμί Νερατζέ)
31 Ιανουαρίου, Βεζινέλειο Ωδείο στα Χανιά



Ώρα έναρξης: 21:00    

Γενική είσοδος €12 
Μαθητές και φοιτητές: €10 
Προπώληση: 10€ 
Μουσική Παραγωγή-Διοργάνωση:
Notebook Artists’ Management & Marketing 
www.notebookgroup.gr www.facebook.com/notebookgroup 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India