Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Αυστηρά μεν, δίκαια δε.



Στην προετοιμασία του Δήμου Αγ. Νικολάου για να υποδεχθεί τη νέα τουριστική περίοδο – «πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση με τα προβλήματα που υπάρχουν» – στην παρακολούθηση των πολλών έργων που εξελίσσονται ή ξεκινούν σε 1-1,5 μήνα – επειδή το ΕΣΠΑ κλείνει και έχουν γίνει πολλές δημοπρασίες – και στην προετοιμασία για το επόμενο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης εστιάζει η Δημοτική Αρχή Αγ. Νικολάου.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης προχωρεί μεθοδικά και κρατώντας χαμηλούς τόνους στην προεκλογική προετοιμασία του συνδυασμού του.

Όπως είπε, στην ΑΝΑΤΟΛΗ, η παρούσα διοικούσα δημοτική ομάδα και ο ίδιος ως δήμαρχος, πρέπει να κριθούν αυστηρά μεν, αλλά εκείνο που ζητούν από τους πολίτες είναι να τους κρίνουν δίκαια βάσει του έργου τους και της στάσης τους απέναντι στα κρίσιμα θέματα της κοινωνίας και του Δήμου.

Στο ερώτημα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ πού βρίσκεται ο «Σύγχρονος Δήμος» από απόψεως συγκρότησης και προετοιμασίας εν όψει της εκλογικής μάχης του ερχόμενου Μαΐου, ο κ. Κουνενάκης απάντησε:
«Όπως διαπιστώνομε, δεν έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο νέα πρόσωπα. Όσα δηλώνουν συμμετοχή στις εκλογές, μπορεί να είναι πληθώρα, αλλά στο σύνολό τους παλιάς κοπής- κατάλοιπα του φαύλου παρελθόντος, όπως λέγαμε κάποτε...

Η δημοτική ομάδα μας, έχομε αποφασίσει να προχωρήσομε. Το φορτίο είναι βαρύ, αλλά θα το κάνομε, παράλληλα με τα πολλαπλά καθήκοντα που πρέπει να φροντίζομε συνεχίζοντας την άσκηση της διοίκησης, προγραμματισμού και υλοποίησης του προγράμματός μας, για το 2014. Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι με την εμπειρία μας, θα τα καταφέρομε».

e-fonien.blogspot.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India