Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Τα φαντάσματα του παρελθόντος ξανάρχονται και εμείς απλά το διασκεδάζουμε (απο τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ ΠΟΛΗΣ).



Καλή σας μέρα φίλοι μου

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τις τελευταίες ημέρες το προσκήνιο για τους υποψηφίους στον Αγιο Νικόλαο. Εμείς γνωρίζουμε μόνο το προσκήνιο όμως είμαι απόλυτα σίγουρος ότι υπάρχει αρκετό παρασκήνιο το οποίο δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ.

Εχουμε και λέμε λοιπόν , με τις επίσημες υποψηφιότητες.
1. Κουνενάκης Δημήτρης , ο Δήμαρχος της πόλης ο οποίος προφανώς έχει εμπνευσθεί απο το έργο του και θέλει να συνεχίσει την επταετή του παρουσία.
2. Καρατσής Πανίκος , ο οποίος έχει δηλώσει εδώ και τρία χρόνια την επιθυμία του να γίνει Δήμαρχος και το προσπαθεί όσο μπορεί.
3. Ζερβός Αντώνης , ο οποίος φαίνεται έχει θυμηθεί την απόλυτα επιτυχημένη πορεία του ως Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και αφού ξεκουράσθηκε και απείχε απο τα κοινά επανέρχεται δριμύτερος.
4. Κουνενάκης Κωσταντίνος , προέκυψε απο το πουθενά και εύχομαι να φθάσει στο τέλος και να μην ευσταθούν οι φήμες που τον θέλουν "λαγουδάκι" άλλου υποψηφίου.
5. Πάγκαλος Γεώργιος , απο τους πιο σταθερούς στον χώρο του Κ.Κ.Ε. , κατεβαίνει στις εκλογές αγνοώντας τον κίνδυνο να μην μπει καν η "Λαική Συσπείρωση" στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ελα όμως που υπάρχουν και ανεπίσημες υποψηφιότητες.
Ακούγεται λοιπόν ότι κινείται δραστήρια για κάθοδο στις εκλογές ο κ. Σγουρός Οδυσσέας και στο βάθος του τούνελ αυτήν την φορά δεν υπάρχει φως αλλά αρχίζει να σχηματίζεται η φιγούρα του Νίκου Κοκκίνη με έμμεση ή άμεση εμπλοκή του Γιώργου Μενεγάκη. Τι συνδυασμός θεέ μου. Αλλες εποχές ο συνδυασμός των ονομάτων αυτών έδινε εκρηκτικό μείγμα.

Μα τι πάθος είναι αυτό με την εξουσία ; Πριν απο μερικά χρόνια καταλάβαινα το πάθος αυτό. Υπήρχε μια σοβαρή αντιμισθία στον Δήμαρχο και στους Αντιδημάρχους και αυτό σίγουρα ήταν ένα σοβαρό κίνητρο. Τώρα πια το κίνητρο αυτό δεν υπάρχει. Ο μισθός πολύ χαμηλός για τις ευθύνες που έχει ο κάθε Δήμαρχος , οι ώρες απασχόλησης πολλές , άρα ποιο το πραγματικό κίνητρο ; Εδω σε θέλω.

Θα ήθελα να θυμίσω σε όλους ότι ο Δήμος είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση της περιοχής. Εκτελεί κοινωνικό έργο , εκτελεί επιχειρηματικό έργο και διαχειρίζεται κοινωνικά και επιχειρηματικά σχέδια. Πόσοι απο τους υποψηφίους έχουν την δυνατότητα διαχείρισης όλων αυτών. Ελάχιστοι. Ομως οι υποψήφιοι πολλοί και πολύ φοβάμαι ότι έτσι όπως βλέπω τα πράγματα δεν βλέπω οι υποψήφιοι να ενδιαφέρονται για την εκλογή τους ή μη. Τους ενδιαφέρει πρώτα απο όλα να μην εκλεγούν οι άλλοι άρα μάλλον υπάρχουν προσωπικές κόντρες τις οποίες για άλλη μια φορά καλείται να τις πληρώσει η πόλη μας.

Εγώ πιστεύω ότι τελικά δεν θα έχουμε έξι υποψηφίους. Ομως δεν θα έχουμε και πέντε υποψηφιότητες όπως είναι οι επίσημες τώρα. Αρα θα υπάρξει συναλλαγή ; Είναι δεδομένο και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα υπάρξουν και "λαγοί" αλλά και "λαγουδάκια" που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εκλογική διαδικασία.

Εγώ εδώ θα είμαι , θα ακούω , θα παρακολουθώ και θα σχολιάζω. Είμαι όμως σίγουρος ότιν δεν θα πρέπει να ξευτιλίσουμε την πόλη μας ξανά. Αρκετά χτυπήματα έχει δεχθεί ως τώρα. Για άλλη μια φορά βλέπω να μην μπορούν να διαχειρισθούν καταστάσεις και αυτό είναι άσχημο. Η πόλη μας πλέον δεν παίζει κανένα ρόλο πουθενά και κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να ασελγούν στην πόλη. Βλέπουμε να επιστρέφουν στην πόλη τα φαντάσματα του παρελθόντος και εμείς απλά το διασκεδάζουμε. Ως πότε ;

Την καλημέρα μου και θα επανέλθω στο θέμα σύντομα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India