Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Περί δημοσκοπήσεων το ανάγνωσμα ... πλην όμως για μας καμία σημασία δεν έχουν !!!


Δήμαρχο θέλουμε τον…ΑΛΛΟ!

Τα μεσάνυχτα χθες ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του blog e-fonien.blog.spot.gr η οποία έτρεξε από το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στον πίνακα, δεχθήκαμε 723 ψήφους, οι 199 επέλεξαν άλλο υποψήφιο, οι 185 τον Πανίκο Καρατσή, οι 168 τον Αντώνη Ζερβό, οι 75 τον Δημήτρη Κουνενάκη, από 36 έλαβαν οι Γιώργος Πάγκαλος και Κωστής Κουνενάκης ενώ 24 απάντησαν δεν ξέρω / δεν απαντώ.

Στην διάρκεια της ψηφοφορίας έγιναν πολλές ερωτήσεις για το πόσο διαβλητό ήταν το site μέσα του οποίου έγινε η ψηφοφορία, και όντως δεν αποδεδείχθηκε ούτε αυτό έμπιστο. Ζητήσαμε δε από τους επισκέπτες μας να σεβαστούν την διαδικασία και αν ψηφίσουν μόνο μία φορά, χωρίς όμως αυτό να γίνει αποδεκτό από όλους.

Χωρίς λοιπόν να θεωρούμε κανέναν από τους υποψήφιους υπαίτιο για την τελική εικόνα την παρουσιάζουμε έτσι απλά σαν μια πρώτη ένδειξη – τάση των επισκεπτών μας. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει μέτρο σύγκρισης με την πραγματικότητα η οποία ίσως είναι διαφορετική και θα εκφραστεί την ημέρα των εκλογών.

Εντοπίσαμε εισόδους με IP από χώρες της Αφρικής και της βόρειας Ευρώπης μέσα σε λίγα λεπτά όταν ακόμα οι υποψήφιοι το βράδυ της Τετάρτης Π.Κ και Α.Ζ έδιναν στα αποτελέσματα μάχη ψήφο ψήφο, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά, τα οποία τονίζουμε ξανά ότι δεν στρέφονται προς κανένα συνδυασμό ή υποψήφιο.



Το σύστημα αποδείχθηκε ότι μπάζει και έτσι με κάθε επιφύλαξη δημοσιεύουμε τα στοιχεία.

Το διαφορετικό γράφημα δε που είχαμε δεσμευτεί ώστε αυτά να παρουσιαστούν τελικά θα σας το δείξουμε μόλις ο ευφάνταστος γραφίστας μας, αναρρώσει. Διότι μπορεί το γκάλοπ να μην το χτύπησε ιός αλλά πλακατζίδες όμως δεν συνέβη το ίδιο και με το δημιουργικό κομμάτι του e-fonien.blogspot.gr

Τα γκάλοπ θα συνεχιστούν με την ελπίδα ότι θα μάθουμε να σεβόμαστε όλοι την διαδικασία.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την υπομονή σας


ΘΑΝΟΣ Κ. / e-fonien.blogspot.gr


.........................................................................................


"Κάποιοι συμπολίτες μας νομίζουν ότι είναι πονηροί"!




Σήμερα ο Θ. Κορομπύλιας δημοσιεύει το τελικό (...) αποτέλεσμα της διαδικτυακής δημοσκόπησης του Φωνή Εν, αλλά γράφει ότι η δημοσκόπηση ήταν διαβλητή, κάποιοι πολυψήφισαν και το διαπίστωσε και ο ίδιος.

Εμείς μόλις διαπιστώσαμε ότι η δική μας δημοσκόπηση μας ήταν διαβλητή, αμέσως την κατεβάσαμε.
Ο Θ. Κορομπύλιας δεν έκανε το ίδιο, την άφησε να ολοκληρωθεί και απλά ανέφερε ότι ήταν διαβλητή. Δικαίωμα του.

Όμως η δημοσίευση του αποτελέσματος μια "πειραγμένης" ψηφοφορίας μπορεί να προκαλέσει πολύ αρνητικές εξελίξεις στα δημοτικά θέματα του Μεραμπέλλου, αφού ήδη κάποιοι υποψήφιοι επικαλούνται τα πλαστά αποτελέσματα ως ένδειξη ότι ο συνδυασμός τους πάει καλά και ότι οι άλλοι "πατώνουν".

Ουσιαστικά με τη δημοσκόπηση του Φωνή Εν κάποιοι (όχι βέβαια ο Θ.Κ.) έκαναν τη δουλειά τους.. ανενόχλητοι!

Ακόμη, δεν είναι δυνατόν να βγαίνει το συμπέρασμα ότι "δήμαρχο θέλουμε τον άλλο" από τη στιγμή που η δημοσκόπηση ήταν πειραγμένη. Πιο πολύ στη δημοσκόπηση και το πώς εξελίχθηκε θα ταίριαζε ο τίτλος "κάποιοι συμπολίτες μας νομίζουν ότι είναι πονηροί"!

Ως τελικό συμπέρασμα μη δίνετε καμιά σημασία στα αποτελέσματα των διαδικτυακών δημοσκοπήσεων- δυστυχώς είναι διαβλητές...

merambellonews.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India