Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Θερινό τμήμα της Ακαδημίας Πολιτών στη Νεάπολη

akadimia_politon_logo.jpg
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
(Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία)

Η Ακαδημία των Πολιτών Αγ. Νικολάου
ανακοινώνει τη λειτουργία Ταχύρρυθμου Θερινού Τμήματος στη Νεάπολη Λασιθίου Κρήτης με Θεματική Ενότητα: «Γνώρισε τον εαυτό σου: Αυτοεκτίμηση & Διεκδικητικότητα».

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος είναι 6, 7, 13, 14 και 20 Ιουνίου 2013. Πέντε κοινωνικές συζητήσεις, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 6-9 μ.μ. στην Αίθουσα του Τοπικού Συμβουλίου. Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για την υποστήριξη της θεματικής ενότητας και των συζητήσεων κλήθηκαν να διδάξουν καταξιωμένοι Καθηγητές με πολύχρονη εμπειρία στα παρακάτω αντικείμενα:

-Αυτοεκτίμηση & Διεκδικητικότητα
-Υγιείς και επιτυχημένες σχέσεις στη συντροφική, έγγαμη και κοινωνική ζωή.
-Η αντιμετώπιση τους άγχους στην καθημερινότητα.
-Πολιτισμός και ψυχικές ασθένειες.
-Συμβουλευτική ζευγαριών και γάμου σε καταστάσεις κρίσης. Λήψη αποφάσεων.
-Παράγοντες διαμόρφωσης της αυτοεκτίμησης.
-Ψυχολογία της τρίτης ηλικίας
-Δικαιώματα, κανόνες και υποχρεώσεις στη καθημερινότητα - Η διαμόρφωση της ατομικής και κοινωνικής κουλτούρας. Η οπτική από τη πλευρά της Κοινωνικής Ψυχολογίας.
-Ποίηση, Λογοτεχνία και Ψυχολογία. Η αποκωδικοποίηση των απόκρυφων νοημάτων της σκέψης, της ευαισθησίας και της φαντασίωσης και ο ρόλος τους στην καθημερινότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους στην κεντρική Γραμματεία της Ακαδημίας [(e-mail: academy@aigaion.org, 6982-601.361, 6941-657.126, 6981-067.776 (9:00-14:30)].

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India