Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου Ευχαριστεί...

kinlesxi.jpg

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου με αφορμή το τέλος των προβολών της χειμερινής περιόδου 2012-13 θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση τους.

Αρχικά να ευχαριστήσουμε το μεγάλο χορηγό μας, τις ταχυμεταφορές SPEEDEX, του οποίου η συμβολή υπήρξε καθοριστική τα δυο τελευταία χρόνια καθώς και το εστιατόριο ΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑ για την εβδομαδιαία προσφορά του. Στη συνέχεια το χαρτοπωλείο ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ,το ταξιδιωτικό γραφείο BYRON TRAVEL και το φροντιστήριο ΠΑΙΔΕΙΑ. Επίσης τα βιβλιοπωλεία ΔΟΜΗ ,ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ και ΑΝΝΑ ΚΑΡΤΕΡΗ, τα καταστήματα ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΜΑΚΡΑΚΗ, OPTICON, τις καφετέριες DU LAC, ΑΙΟΛΙΚΟ, την ταβέρνα ΧΡΥΣΟΦΥΛΛΙΣ, το ταξιδιωτικό γραφείο PLORA TRAVEL,το φαρμακεί! ο ΠΛΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και το φροντιστήριο Αγγλικών ΕΛΕΑΝΝΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

Τους χορηγούς επικοινωνίας μας, την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς LATO FM και 104,4.

Τέλος ευχαριστούμε τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την παραχώρηση της αίθουσας του REX και την στήριξη στις εκδηλώσεις μας.

Περισσότερο από όλους όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό της πόλης μας που η παρουσία του στις προβολές δίνει νόημα στην προσπάθεια μας.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι ελπίζοντας να ξαναβρεθούμε για καλοκαιρινές προβολές στο θερινό σινε-ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India