Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Χάνει στηρίξεις η αγορά

Καθοριστική η επαναδιαπραγμάτευση της Εθνικής αύριο. Διέσπασε πτωτικά 1026 και τον ΜΚΟ στις 1023 ο ΓΔ
Χάνει στηρίξεις η αγορά
Η αποτυχία της αγοράς να κινηθεί πειστικά σε υψηλότερα επίπεδα και να διασπάσει την τοπική κορυφή των 1060 μονάδων και την αντίσταση των 1072 μονάδων οδηγεί σε δοκιμασία στηρίξεων και προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό σε traders και αναλυτές. Η αδυναμία των τραπεζικών χαρτιών να πιάσουν βηματισμό και τα υψηλά βραχυχρόνια κέρδη αποτελούν ισχυρό δέλεαρ για ρευστοποιήσεις ακόμα και από συντηρητικούς παίχτες. Το στοίχημα εστιάζεται πλέον στην τεχνική εικόνα της αγοράς και στην επαναδιαπραγμάτευση της Εθνικής Τράπεζας, η οποία παράλληλα θα κόψει και δικαίωμα.

Ο περιορισμένος όγκος συναλλαγών που φτάνει τα 11,6 εκατ. μετά από 90 λεπτά συνεδρίασης καθιστά σαφές ότι οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής αναζητώντας καταλύτες, ενώ η αγορά κινείται πλάγια και σωρευτικά. Ο Γενικός Δείκτης στο κόκκινο από την έναρξη της συνεδρίασης βρίσκεται στην περιοχή στήριξης των 1020-1030 μονάδων, έχοντας σπάσει τη γραμμή τάσης, που εντοπίζει στις 1026 μονάδες η τεχνική αναλύτρια του Sofokleousin.gr, Χρύσα Βουλγαρίδου.

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι ο Γενικός Δείκτης διέσπασε καθοδικά τον κινητό μέσο των 30 ημερών στις 1023 μονάδες, εξέλιξη που σύμφωνα με την τεχνική αναλύτρια του Sofokleousin.gr δρα καταλυτικά και αναμένεται να επυταχύνει τη διολίσθηση της αγοράς. Η επόμενη ισχυρή στήριξη για τον Γενικό Δείκτη τοποθετείται στις 1008,5 μονάδες, σημείο που αναμένεται να δωθούν ισχυρές μάχες και δεν αποκλείεται τεχνική αντίδραση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΔΕΙΚΤΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Το τμήμα ανάλυσης του Sofokleousin.gr αναμένει συνέχιση της σωρευτικής κίνησης της αγοράς κατά τη σημερινή συνεδρίαση με ενδεχόμενη πτωτική εκτόνωση, αλλά εκτιμά  ότι Λυδία λίθος των εξελίξεων θα είναι η επαναδιαπραγμάτευση της μετοχής της Εθνικής, η οποία θα γίνει αύριο, 30 Μαΐου.

Μεγάλα χαρτοφυλάκια που κινούνται με βάση την τεχνική ανάλυση έχουν αυτοματοποιημένες εντολές πωλήσεων στις 1025-1024 μονάδες, εξέλιξη η οποία οδηγεί σε μαζικές ρευστοποιήσεις στο ταμπλό, οι οποίες αντισταθμίζονται όμως από αγορές στα ίδαι επίπεδα από διαχειριστές και traders με στόχο βραχυχρόνια κέρδη και βελτίωση των μέσων όρων κτήσης.

Τ κλίμα επιβαρύνει και η υποχώρηση των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων λόγω της έλλειψης βαρύνουσας ειδησεογραφίας και της πολιτικής κατοχύρωσης κερδών και εξαέρωσης από επιθετικά funds.

sofokleousin.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India