Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πληροφορίες συγκλίνουσες ... μάλλον αλήθεια κρύβουν !!!

Στο ιστολόγιο merambellonews βρήκαμε την παρακάτω ανάρτηση την οποία και αναπαραγάγουμε (η υπογράμμιση του κειμένου έχει γίνει απο το ιστολόγιο μας).

Δύο δημοτικοί σύμβουλοι Αγ. Νικολάου έχουν ήδη "κλείσει" για το ψηφοδέλτιο του Αντ. Ζερβού στις επόμενες εκλογές

Δύο δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ήδη "κλείσει" για το ψηφοδέλτιο του Αντ. Ζερβού στις επόμενες εκλογές, σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Νικόλαο. Μάλιστα ακόμα και η παραίτηση ενός δημοτικού συμβούλου αποδίδεται από κάποιους στην πιθανολογούμενη υποψηφιότητα του με το ψηφοδέλτιο του πρώην δημάρχου.

Όπως φαίνεται η παράταξη του πρώην δημάρχου θα αποτελείται από στελέχη προερχόμενα από τα κυβερνητικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και θα προσπαθήσει να ρίξει προσωπικές ευθύνες στο νυν δήμαρχο και στην παράταξη του, βγάζοντας "λάδι" το βουλευτή Γ. Πλακιωτάκη και τον πρ. βουλευτή Μ. Καρχιμάκη, από τους οποίους δεν είναι διόλου απίθανο να υπάρξει στήριξη, αν και όχι επίσημη.

Ο Α. Ζερβός είναι στις ιδιωτικές του συζητήσεις υποστηρικτής των κυβερνητικών πολιτικών, αλλά αναμένεται στην προεκλογική περίοδο να αποφύγει κάθε τοποθέτηση σε αυτά τα θέματα περιοριζόμενος μόνο στα τοπικά ζητήματα, παρά το ότι εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Στο επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλες προσεγγίσεις προς εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολη η συγκρότηση ενός αξιόμαχου και πλήρους ψηφοδελτίου από την πλευρά του Α. Ζερβού, τουλάχιστον προς το παρόν.

Βέβαια υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο αναβολής από την κυβέρνηση των δημοτικών εκλογών, που μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί να γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2014, και υπάρχει η πρόταση να αναβληθούν για το Νοέμβριο του 2014 ή το Μάϊο του 2015.

Σχόλιο Ιστολογίου:
Εμείς στις 23.05.2013 , δηλαδή πριν απο λίγες ημέρες, είχαμε αναρτήσει το παρακάτω κείμενο με τίτλο "Αχ και να γινότανε !!!".

"Τελικά μιλάτε περισσότερο απο ότι φανταζόμασταν ... !!!

Μάθαμε λοιπόν ότι έκλεισε η πρώτη εκλογική συμμαχία και μάλιστα με μια πρωτόγνωρη συμμαχία σιωπής για το παρελθόν. Η είδηση δεν είναι διασταυρωμένη όπως εμείς πάντα διασταυρώνουμε τις ειδήσεις μας , όμως είναι αρκετά διασταυρωμένη για να ξεκινήσουμε την ψυχανάλυση της.

Στόχος βέβαια η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Εδώ είμαστε εμείς ... και τώρα να δούμε τι θα πούνε όλοι όσοι φώναζαν και μας υποδείκνυαν παιδιά του !!!

Εμείς , το θέμα θα το κλείσουμε εδώ. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο μέχρι τα πράγματα να δείξουν απο μόνα τους ή να προκληθούμε ... αν και πολλοί έχετε ήδη καταλάβει τι εννοούμε !!!"

Φαίνεται ότι οι πληροφορίες και των δύο ιστότοπων είναι συγκλίνουσες και συγκλίνουσες πληροφορίες , μάλλον αλήθεια κρύβουν ...

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India