Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Το πουλάκι ΤΣΙΟΥ


Μάθαμε και τι δεν μάθαμε !!!

Φραστική  και όχι μόνο επίθεση σε Δημοτικό Σύμβουλο απο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο.
Λόγος ; Θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό.

Ο δεύτερος δε απείλησε ότι θα ενεργοποιήσει άνθρωπο που επι πολλά χρόνια έπαιξε σημαντικό ρόλο στα πολιτικά δρόμενα του Λασιθίου προκειμένου να ξεφορτωθεί πολιτικά και ουσιαστικά τον πρώτο ανακατεύοντας ακόμα και ανάμιξη της Δικαιοσύνης !!!

Εμείς απο την πλευρά μας προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση , τηλεφωνώντας στον Δημοτικό Σύμβουλο ο οποίος αρνήθηκε το περιστατικό.

Ομως εμείς θα διασταυρώσουμε διαφορετικά την είδηση και θα βγούμε με όλες τις λεπτομέρειες σύντομα. Ευτυχώς οι αυτήκοοι μάρτυρες ήταν πολλοί και γνωρίζουμε αρκετούς.

Μέχρι τότε και σε περίπτωση που αληθεύουν όλα όσα γνωρίζουμε (προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία) απλά θα θυμήσω μια σημαντική παροιμία του θυμόσοφου λαού μας ...
"Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι". Η παροιμία δε αυτή έχει πολλαπλούς παραλήπτες.

Το χειρότερο εξ όσων μάθαμε είναι ότι για άλλη μια φορά υπήρξε διαρροή εκ των έσω απο τον Δήμο μας. Αν θυμάστε καλά είχαμε κάνει λόγο για εκ των έσω διαρροή πριν απο μερικές ημέρες σχετικά με ένα μυστικό που κρατείτο επτασφράγιστο στο Δήμο , μέχρι που χθες το είδαμε δημοσιευμένο στην τοπική εφημερίδα.

Φίλοι μας γνωρίζουμε πολύ περισσότερα απο όσα γράφουμε... Σύντομα θα αρχίσουμε να γράφουμε και τότε να δούμε ποιοί θα κρυφτούν και που !!!

Θα επανέλθουμε !!!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India