Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Δύο μέτρα και δύο σταθμά !!!


Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο έγινε η τοποθέτηση του κ. Μιχάλη Σγουρού ως Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου. Μια τοποθέτηση η οποία μας βάζει σε έντονες υποψίες για υπόγειες σκέψεις.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.

Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής ορίσθηκε ως Πολιτικός Προιστάμενος του Πολεοδομικού Γραφείου Αγίου Νικολάου ο κ. Σγουρός. Οταν υπήρξε έντονη διαμαρτυρία απο τον συνδυασμό μας για το ότι στο Πολεοδομικό Γραφείο έπρεπε να είναι Πολιτικός Προιστάμενος  Μηχανικός και παράλληλα είχε δηλωθεί ότι απο την πλευρά του συνδυασμού μας περιβάλλαμε με απόλυτη εμπιστοσύνη και τον κ. Κερούλη αλλά και τον κ. Βιδάλη , ακούσαμε τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου να λέει ότι για λόγους ηθικής τάξης αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Ελεγε ο κ. Δήμαρχος ότι οι Μηχανικοί έχουν τα συμφέροντα τους και ο άνθρωπος που θα ήταν υπεύθυνος για το Πολεοδομικό Γραφείο έπρεπε να ήταν μακριά απο όλα αυτά.

Παρά το γεγονός του ότι εμείς εξακολουθούσαμε και εξακολουθούμε να έχουμε τελείως αντίθετη άποψη , δεν δόσαμε συνέχεια και απο σεβασμό της παράταξης μας στο πρόσωπο του κ. Σγουρού κλείσαμε το θέμα.

Οταν όμως τοποθετήθηκε ο νέος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου μας δημιουργούνται δικαιολογημένα ερωτήματα. Δηλαδή , στην περίπτωση του Λιμενικού Ταμείου που ορίσατε κ. Δήμαρχε ως Πρόεδρο έναν άνθρωπο επιχειρηματία με συμφέροντα στην Λιμενική Ζώνη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ; Για σας η ηθική τάξη εξαντλείται απέναντι στο Πολεοδομικό Γραφείο και απέναντι στους Μηχανικούς ; Δεν υπάρχει πρόβλημα ηθικού ασυμβίβαστου για τον κ. Σγουρό ; Αν δεν υπάρχει τότε γιατί υπάρχει για το Πολεοδομικό Γραφείο ; Οπως βλέπετε για άλλη μια φορά δύο μέτρα και δύο σταθμά !!!

Εμείς θα κάνουμε ξεκάθαρη την θέση μας. Αφού υποστηρίζουμε ότι , οι κατάλληλοι άνθρωποι πρέπει να βρίσκονται στις κατάλληλες θέσεις , δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται επιλεκτικά απο την πλευρά σας.

Εχουμε επίσης διαπιστώσει ότι πριν απο την αλλαγή του Προέδρου πήγατε στην τελευταία συνεδρίαση , ανακοινώσατε δια του Τύπου τις σκέψεις σας για ξήλωμα εξεδρών και γενικά τάξη σε όλη την Λιμενική Ζώνη και στην συνέχεια διορίσατε τον κ. Σγουρό για "να βγάλει το φίδι απο την τρύπα" ;

Μάλιστα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρατε ότι θα είστε παρών στις συνεδριάσεις του Λιμενικού Ταμείου , τότε άραγε την αλλαγή του Προέδρου τι την θέλατε ; Μήπως για την ασφαλή παροχέτευση ευθυνών ; Γνωρίζατε κ. Δήμαρχε ότι με την κατάσταση της Λιμενικής Ζώνης χρεαζόταν ένας άνθρωπος στο τιμόνι του Λιμενικού Ταμείου με καθημερινή παρουσία και πλήρη απασχόληση. Τώρα, ο κ. Σγουρός έχει αναγκασθεί να είναι Αντιδήμαρχος , Πολιτικός Προιστάμενος του Πολεοδομικού Γραφείου καθώς και Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου.

Αγαπητέ κ. Σγουρέ , έχοντας την καλύτερη άποψη για εσάς θα θέλαμε - αν έχουμε το δικαίωμα - να σας δώσουμε μια συμβουλή ,  αν και νιώθουμε ότι λόγω ηλικίας μάλλον δεν το δικαιούμαστε , όμως θα το προσπαθήσουμε και θα το κάνουμε όσο πιο διακριτικά γίνεται.

 Επειδή προέρχεσθε απο ένα χώρο όπου η προπαγάνδα και οι μεθοδεύσεις βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο σε σχέση με χώρους όπως αυτούς που ο κ. Δήμαρχος εκπροσωπεί και στους οποίους δίδασκε πριν απο μερικά χρόνια , να είστε πολύ προσεκτικός. Εμείς δεν θα χαρούμε καθόλου σε περίπτωση που δικαιωθούμε στις σκέψεις μας. Γνωρίζουμε ότι θα μας κατηγορήσουν για αρρωστημένα μυαλά , νοσηρή φαντασία και άρρωστη σκέψη , όμως εμείς δεν θέλουμε να δικαιωθούμε όταν έχουμε απέναντι μας εσάς.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι όσοι βρίσκονται γύρω σας , ανήκουν στο φιλικό σας περιβάλλον και δεν διακατέχονται απο το γνωστό σύνδρομο θα δικαιώσουν τα γραφόμενα μας.

Καλή επιτυχία στο νέο σας πόστο , κρατήστε αντίγραφο του άρθρου μας αυτού και θα τα ξαναπούμε σύντομα.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India