Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Απάντηση στην ... "Απάντηση με άρωμα εκλογικό" απο τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΝ κ. Κερούλη Μιχάλη


Διαβάζοντας προσεκτικά την τοπική εφημερίδα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε άρθρο απάντηση στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΝ κ. Κερούλη Μιχάλη , σχετικά με ένα δημοσίευμα που είχε αποσταλεί από εμάς στις 09.05.2013. Δε σας κρύβουμε ότι δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε για ποιο λόγο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΝ μπήκε σε τέτοιο κόπο και μάλιστα χωρίς να απαντήσει σε κανένα από τα θέματα που είχαμε θέσει τότε. Αρχικά λοιπόν να σας υπενθυμίσουμε κ. Πρόεδρε ότι οι εκλογές θα γίνουν σε έναν χρόνο από τώρα , άρα η μύγα που σας τσίμπησε ήταν πρόωρη.
Εμείς κ. Πρόεδρε δεν θα σταθούμε στις αερολογίες σας. Εμείς όπως και παραπάνω είπαμε κάναμε συγκεκριμένες παρατηρήσεις επί των οποίων ούτε καν μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε. Αντιθέτως, μιλάτε για τα έργα της ΔΕΥΑΑΝ.  Αγαπητέ κ.Πρόεδρε , για εμάς το έργο της ΔΕΥΑΑΝ είναι τεράστιο και πραγματικά οφείλεται σε αυτούς τους 7 τεχνικούς-μηχανικούς όπως και εσείς αναφέρετε στην επιστολή σας. Το έργο της ΔΕΥΑΑΝ δεν έχει να κάνει με πολιτικούς προϊσταμένους οι οποίοι κατά καιρούς προσπαθούν να οικειοποιηθούν το έργο των ανθρώπων αυτών. Μην μου επικαλείσθε τους υπαλλήλους κατά το δοκούν κ. Πρόεδρε , δηλαδή  όταν μας βολεύουν οι υπάλληλοι είναι καλοί και όταν δεν μας βολεύουν τους παραδίδουμε βορά  πολιτικών συζητήσεων (μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φυσικά). Αυτά τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια μακριά από εμάς κ. Πρόεδρε.
Αλήθεια κ. πρόεδρε, εμείς οι αδαείς, μπορούμε να έχουμε συγκεκριμένες απαντήσεις σε ένα προς ένα από τα παρακάτω ερωτήματα ;
·         Αλήθεια γιατί έχετε μεταβληθεί σε θερμό υποστηρικτή του εργολάβου του έργου; Αν δεν το καταλάβατε για αυτόν χτύπαγε η καμπάνα και εκεί έπρεπε να αποστείλετε τις όποιες επιστολές σας αγαπητέ κ. Πρόεδρε.
·         Θα μας πείτε κάτι για την ποιότητα αποκατάστασης του οδοστρώματος του δρόμου;
·         θα μας πείτε αν υπήρχαν ή όχι διαμαρτυρίες για τη καθυστέρηση;
·         Θα μας πείτε πότε ήταν προγραμματισμένες να διακοπούν οι εργασίες και πότε τελικά ολοκληρώθηκαν;
·         Θα μας πείτε αν γνωρίζετε ποια είναι η μονοκαλλιέργεια του Δήμου μας;
και μιας που περί ερωτήσεων ο λόγος ,
·         Θα μας πείτε ποιος ήταν ο άνθρωπος που στήριξε και κυνήγησε την υλοποίηση του έργου που εκτελέσθηκε από Πλάκα προς Ελούντα; (ελπίζω να αντιλαμβάνεσθε ότι δεν είμαστε αυτοκαταστροφικοί και να τα βάζουμε και με τον επικεφαλή του συνδυασμού μας).

Αγαπητέ κ.Πρόεδρε, έμεινε ένας χρόνος ακόμα. Δυστυχώς η Δημοκρατία τα έχει αυτά… να εκλέγεις  και μετά να μετράς αντίστροφα για να τους ξεφορτωθείς. Είμαστε σίγουροι ότι θα είστε απέναντι μας και στις επόμενες εκλογές . Το μόνο που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι απο ποιο μετερίζι. Από όπου και αν είστε εμείς θα έχουμε πάντα την πόρτα μας ανοικτή για προτάσεις και παρεμβάσεις, δεδομένης της εμπειρίας σας.

Για εμάς, την επόμενη μέρα, δεν θα περισσεύει  κανείς και όταν λέμε κανείς απλά το εννοούμε.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India