Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ζητούνται απαντήσεις ... πολλές !!!



Αγαπητέ κ. Δήμαρχε

Οι ημέρες πέρασαν και απαντήσεις στις επερωτήσεις μας δεν υπάρχουν. Να γνωρίζετε ότι αν σήμερα δεν παραδοθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο θα προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα , τα οποία και θα μεριμνήσουν να σας αφυπνήσουν. Σας υπενθυμίζουμε ότι στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο σας δόσαμε για άλλη μια φορά αντίγραφα των αναπάντητων επερωτήσεων.

Μαθαίνουμε επίσης ότι σκοπεύετε να αφήσετε την Προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου στον Αντιδήμαρχο κ. Σγουρό και την Αντιπροεδρεία στον κ. Μελλισουργάκη (λίγες ώρες απέμειναν για την επαλήθευση των πληροφοριών μας).

Μαθαίνουμε ακόμα - όπως γράφηκε επίσημα στην χθεσινή έκδοση της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ - ότι πλέον ο Δήμος Αγίου Νικολάου παραλαμβάνει όλα τα σκουπίδια της Ιεράπετρας (εμείς να προσθέσουμε ότι αυτό γίνεται εδώ και καιρό) , σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου.
Για να ακονήσουμε την μνήμη σας και για να μην παρερμηνεφθεί τίποτα , επισυνάπτουμε αντίγραφο Δελτίο Τύπου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ στις 05.11.2010 , όπου μεταξύ άλλων γράφαμε.
"Αγαπητέ κ. Κουνενάκη
Εχετε διαπράξει το αδίκημα της κοινωνικής προδοσίας με το ΣΧΟΟΑΠ Αγίου Νικολάου. Εναντι υπογραφής του ΣΧΟΟΑΠ , αποδεχθείκατε τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Απορριμάτων ΕΝΑΝΤΙΑ στην καθαρά αντίθετη άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου. Αυτό θα αποδειχθεί σύντομα , το καταγγέλουμε για άλλη μια φορά. Η ιστορία γράφεται μέσα απο τα γραπτά κείμενα και όχι απο ψιθύρους."


Μαθαίνουμε ακόμα μια όψιμη πρεμούρα να ενοικιάσετε το περίπτερο στους Ποτάμους , ικανοποιώντας άραγε τι ; Σε ένα έργο το κόστος του οποίου ... θα το αναλύσουμε απόψε , την κατάσταση του οποίου ... θα αναλύσουμε απόψε.

Μαθαίνουμε ανεβοκατεβάσματα στην Αθήνα με κομματικούς παράγοντες και συναντήσεις πλέον των ανακοινώσιμων στην τοπική εφημερίδα.

Μήπως κ. Δήμαρχε , μαθαίνοντας όλα αυτά είστε πλέον έτοιμος τον Σεπτέμβριο να ανακοινώσετε και επίσημα την κάθοδο σας στις Εθνικές Εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ ; Μήπως κύριε Δήμαρχε τον τελευταίο χρόνο αποδοθείτε σε κλείσιμο ανοικτών πληγών του Νομού εξυπηρετώντας προσωπικά σας συμφέροντα , προδίδοντας παράλληλα το όποιο αραγές μέτωπο συμφερόντων του Δήμου Αγίου Νικολάου ;

Εμείς ερωτήσεις κάνουμε .... έτσι και αλλιώς απαντήσεις δεν παίρνουμε , εκτός και αν επιλέξετε να απαντήσετε επιλεκτικά ξεκινώντας απο την παρούσα.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India