Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ακόμα και όταν δεν έχουν την μύγα ... μυγιάζονται !!! Αραγε γιατί ;


Μάλιστα ...  άργησε λίγο η απάντηση , μας ήρθε όμως. Βέβαια εμείς απο αλλού την περιμέναμε και απο αλλού μας ήρθε , αφού δεν μπορούμε να κατανοήσουμε σε τι πείραξε τον συντάκτη του κειμένου η απάντηση μας , η οποία χαρακτηρίζεται κιόλας ερειστική. Εμείς για άλλη μια φορά θα επαναλάβουμε ότι η εποχή που η Αντιπολίτευση του Δήμου ήταν σιωπηλή και σε πολλές περιπτώσεις αναλάμβανε και την πολιτική υποστήριξη του Δημάρχου Αγίου Νικολάου έχει τελειώσει οριστικά.
Μας κατηγορείται για το ότι δείχνουμε το πραγματικό πολιτικό μας πρόσωπο στην κοινωνία. Εμείς δεν έχουμε πολιτικό πρόσωπο , γιατί ο συνδυασμός δεν στηρίχθηκε πολιτικά απο κανένα. Ο συνδυασμός μας ήταν ένας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ συνδυασμός με τις πολιτικές δυνάμεις απέναντι του και το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι όσοι ασχολούνται ή σωστότερα ασχολούνταν στοιχειωδώς με την πολιτική. Εχουμε όμως πρόσωπο και το πρόσωπο μας είναι γνωστό σε όλους τους συμπολίτες μας , δεν είμαστε κουκουλοφόροι και δεν ντρεπόμαστε για αυτό.
Για την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Δεν είπαμε τίποτα περισσότερο απο αυτό που πολλοί υποστηρίζουν εδώ και καιρό χαμηλόφωνα σε καφενειακές ή μη συζητήσεις και επειδή οι ψίθυροι δεν κάνουν καλό σε κανένα μας , βγαίνουμε μπροστά , αναδεικνύουμε το θέμα με την υπογραφή μας και είμαστε εδώ για να ακούσουμε την όποια απάντηση ή και κριτική. Για μας η φιλοσοφία μας είναι όλα στον ήλιο. Το σκοτάδι δεν μας εκπροσωπεί και επειδή αγαπάμε αυτήν την πόλη την θέλουμε φωτεινή και καθαρή. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ.


 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India