Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού αγοράζει την ποδοσφαιρική ελίτ για χάρη της Μονακό

Ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού αγοράζει την ποδοσφαιρική ελίτ για χάρη της Μονακό

 
Την ώρα που όλα τα ελληνικά μέσα ασχολούνται με την επίσκεψη του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό, η υπόλοιπη Ευρώπη ασχολείται περισσότερο με την επιβλητική επέλασή του στο ποδόσφαιρο.

Ο Ρώσος μεγιστάνας είναι ο μεγαλομέτοχος της κοσμοπολίτικης Μονακό που επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Χάρη στα χρήματα του Ριμπολόβλεφ.

Η άνοδος αυτή κόστισε στον Ρώσο περίπου 45 εκατ. ευρώ. Τόσα δαπανήθηκαν για να αποκτηθούν οι παίκτες που οδήγησαν την ομάδα ξανά στο Σαμπιονά. Το συγκεκριμένο ποσό, όμως, δεν είναι τίποτα μπροστά στα χρήματα που πρόκειται να δώσει τα αφεντικό των Μονεγάσκων αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να τους μετατρέψει ξανά σε πρωταθλητές.

Ηδη η Μονακό ανακοίνωσε την απόκτηση των Ζοάο Μουτίνιο και Τζέιμς Ροντρίγκες της Πόρτο έναντι 70 εκατ. ευρώ. Κι αυτές δεν είναι οι ακριβές κινήσεις του Ριμπολόβλεφ. Η κορωνίδα των αποκτημάτων του πρόκειται να είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης που αναμένεται να κοστίσει περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Στο ρόστερ της Μονακό οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα προστεθεί και ο Βίκτορ Βαλντές, ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα που φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ρώσο.

Ο Ριμπολόβλεφ που είναι μόνιμος κάτοικος του Πριγκιπάτου ξέρει πως για να γίνει ο νέος Αμπράμοβιτς πρέπει να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη και δεν διστάζει να το κάνει. Ετσι, το δρόμο προς το Μονακό θα πάρουν κι άλλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Το φορολογικό σύστημα του κρατιδίου, άλλωστε, ευνοεί τις βλέψεις του, αφού η φορολογία των ποδοσφαιριστών στο Μονακό είναι σχεδόν μηδενική, άρα μπαίνουν περισσότερα χρήματα στην τσέπη τους.


Πηγή:  iefimerida.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India