Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Νέα Πρόταση κατατέθηκε απο την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στο χθεσινοβραδυνό Δημοτικό Συμβούλιο.



Θέμα: «Μελέτες για ανάπλαση κλιμάκων εντός σχεδίου πόλης Αγίου Νικολάου»

Άγιος Νικόλαος , 22.05.2013

Κύριε Δήμαρχε

Γνωρίζοντας πολύ καλά την οικονομική κατάσταση του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα και γνωρίζοντας ταυτόχρονα την διάθεση για εθελοντική εργασία πολλών συμπολιτών μας καταθέτουμε την παρακάτω πρόταση.
1.    Όλες οι υφιστάμενες κλίμακες εντός σχεδίου πόλης Αγίου Νικολάου να υιοθετηθούν από Αρχιτέκτονες της πόλης μας , οι οποίοι να εκτελέσουν μια μελέτη ανάπλασης για καθεμία από αυτές και να την καταθέσουν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθεί μια δεξαμενή μελετών ανάπλασης και θα μπορούμε άμεσα να χρησιμοποιήσουμε τις μελέτες αυτές έναντι διαφόρων Ευρωπαϊκών και μη προγραμμάτων που κατά καιρούς υπάρχουν.
2.    Εις αντάλλαγμα για την εργασία των συμπολιτών μας , μπορεί να δίδεται το όνομα του Αρχιτέκτονα που έχει υιοθετήσει την κλίμακα και με το τέλος της ανάπλασης να τοποθετείται μια μικρή πλακέτα με το όνομα αυτού σε εμφανές σημείο. (Εννοείται ότι Αρχιτέκτονες που ήδη έχουν εκπονήσει μελέτες κλιμάκων θα προηγούνται έναντι άλλων εις ότι αφορά την ανάπλαση των μελετών που ήδη έχουν εκπονήσει και έχουν ήδη κατασκευασθεί).

Με ιδιαίτερη εκτίμηση



Πανίκος Καρατσής
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India