Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Έριξαν πέτρες στη δεξαμενή του νερού στο δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου


δολιοφθορα 1

Το Σάββατο στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Μαρία Κωστάκη κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, επειδή στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου διαπιστώθηκε βλάβη στο αρδευτικό σύστημα του χλοοτάπητα, η οποία προήλθε από την κακόβουλη ενέργεια κάποιων να παρέμβουν στη δεξαμενή αποθήκευσης ύδατος αποφράσσοντας με πέτρες μικρού και μεγάλου μεγέθους τη δίοδο εκροής του νερού, αφού πρώτα εμπόδισαν την εισροή του ακυρώνοντας τον αντίστοιχο μηχανισμό. Η πράξη αυτή που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση των εργασιών αναβάθμισης του Σταδίου κρίνεται παντελώς αναιτιολόγητη και δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς.

Είναι ένα γεγονός το οποίο από τη φύση του θέτει ερωτηματικά σχετικά με την αντίληψη περί δημόσιας ιδιοκτησίας και την κατανόηση του ρόλου του πολίτη και δημότη, ακόμη κι αν διαφωνεί με τις αποφάσεις των δημοσίων φορέων.

Μόνο θλίψη και οργή μπορεί να προκαλέσει στο σύνολο των δημοτών το συμβάν, οι οποίοι ευτυχώς έχουν το πολιτισμικό υπόβαθρο για να το αξιολογήσουν ανάλογα.

anatolh.com

Σχόλιο Ιστολογίου: Αυτές οι ενέργειες πρέπει να καταδικάζονται απο όλους μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Συγχαρητήρια στην κ. Κωστάκη για την μήνυση που κατέθεσε.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India