Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ο Εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

par1.jpg

par2.jpg

par3.jpg

par4.jpg
Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Άγιο Νικόλαο.
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος εψάλει Δοξολογία, Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Νεκταρίου και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον από τον συνταξιούχο φιλόλογο κ. Μιχάλη Σπάρταλη.

par5.jpg

par6.jpg

par7.jpg

Αμέσως μετά, μπροστά στο Μνημείο των Ηρώων έγινε η Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση Στεφάνων από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Ιωάννη Ιωαννίδη, το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, εκπρόσωπο του Ανωτέρου Διοικητή Φρουράς, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Μανιουδάκη Φανούριο, εκπρόσωπο του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου, το Διευθυντή Γραφείου Υπηρεσίας Εφέδρων Πολεμιστικών ! Οργανώσεων Ενότητας Λασιθίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εφέδρων Οπλιτών, τον Πρόεδρο Αναπήρων & Θυμάτων Πολέμου Λασιθίου, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, τον Σύλλογο «Κομάντος ‘74», τον εκπρόσωπο του Παραρτήματος Αγίου Νικολάου της ΠΕΑΕΑ, το τοπικό παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού, την εκπρόσωπο του παραρτήματος Αγίου Νικολάου του ΑΤΕΙ Κρήτης, τον ! εκπρόσωπος της ΑΣΤΕΑΝ, τΡ ν Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου.
par8.jpg

par9.jpg

par10.jpg

par11.jpg

Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και ακολούθησε παρέλαση μπροστά από τους επισήμους.

Παρέλασαν: η Ανώτερη Τουριστική Σχολή Αγίου Νικολάου, οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και Λυκείων Αγίου Νικολάου, οι Πρόσκοποι και Οδηγοί, η ομάδα Σαμαρειτών Διασωστών του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Λύκειο των Ελληνίδων και η Ακαδημία χορού Αγίου Νικολάου.

Τελετάρχης ορίστηκε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Γεώργιος Ξένος ενώ την ευθύνη των τμημάτων της παρέλασης την έχει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής.

Άγιος Νικόλαος, 25-03-2013
Γραφείο Τύπου Δ.Α.Ν

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India