Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Επάγγελμα ; ... Ταλαιπωρώ τον πολίτη !!!


Σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε ασχοληθεί με ένα περιβόητο πεζοδρόμιο εντός οικισμού Κριτσάς , την ανάπλαση (ανακατασκευή) του οποίου ζητούσε μια κάτοικος του χωριού.

Η συγκεκριμένη κυρία εδώ και αρκετούς μήνες προσπαθεί να αποκαταστήσει το πεζοδρόμιο που ισχυρίζονταν ότι υπήρχε μπροστά απο την ιδιοκτησία της. Αποφάσισε όμως να το κάνει νόμιμα και ίσως αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος της σε αυτόν τον Δήμο.

Ακούσαμε διάφορα εκείνη την περιβόητη βραδιά.

Εχει σημασία λοιπόν να πούμε τι ακούσαμε:
  • Ακούσαμε λοιπόν τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κριτσάς να λέει ότι το πεζοδρόμιο αυτό δεν υπήρχε ποτέ.
  • Ακούσαμε τον Αντιδήμαρχο κ. Σγουρό να λέει ότι στην περιοχή επίκειται να γίνει ανάπλαση.
  • Ακούσαμε την ίδια την συμπολίτισσα να καταγγέλει την ταλαιπωρία της , στέλνοντας την μια στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου , μια στην Αρχιτεκτονική Επιτροπή (!!!) και στην συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο , όπου ... ας μην τα θυμηθούμε !!!
Επειδή , εμείς - όπως έχουμε πει - δεν θα αφήνουμε τίποτα χωρίς να το ερευνήσουμε , το ερευνήσαμε και καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα:
  • Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου είναι έκθετος αφού εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο διαδίκτυο την παρακάτω φωτογραφία. Είναι προφανές ότι το πεζοδρόμιο υπήρχε , άρα τι σκοπιμότητα υπάρχει όταν λέμε ότι δεν υπήρχε ποτέ ;

  • Ο Αντιδήμαρχος κ. Σγουρός διαφεύδεται απο την ύπαρξη δημοτικού εγγράφου απο τις Τεχνικές Υπηρεσίες στο οποίο αναγράφεται ότι δεν εκτελείται μελέτη ανάπλασης στην περιοχή (το έχουμε στην διάθεση μας).
  • Εις ότι αφορά την ταλαιπωρία της εν λόγω κυρίας ... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα , αφού αν το συζητήσουμε θα πρέπει να αναλύσουμε το πως με θετική εισήγηση και έγκριση απο τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου , με έγκριση απο την Αρχιτεκτονική Επιτροπή (... άκουσον , άκουσον που απέστειλαν την δύσμοιρη κυρία !!!) , το πεζοδρόμιο δεν έχει ακόμα κατασκευασθεί. Γιατί άραγε ;
Αγαπητοί φίλοι , εμείς σήμερα απλά δίδουμε δημοσιότητα στο θέμα , όμως δεν θα το αφήσουμε εκεί. Αν δεν δραστηριοποιηθούν άμεσα οι αρμόδιες Υπηρεσίες προκειμένου να γίνει η ανακατασκευή του υφισταμένου παλαιότερα πεζοδρομίου και αν δεν σταματήσουν οι ανόητες έξωθεν παρεμβάσεις , θα δόσουμε στην δημοσιότητα όλα τα έγγραφα που έχουμε στην διάθεση μας και τότε να δούμε τι θα πούνε οι αρμόδιοι της ταλαιπωρίας αυτής.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India