Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Μια ακόμα αλήθεια ... ελαφρά παραποιημένη !!!


Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε σήμερα να επανέλθουμε σε ένα θέμα που θα μπορούσε να μην είναι και τόσο σημαντικό για άλλους και τούτο γιατί, για λόγους που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το θέμα έτσι όπως παρουσιάστηκε από την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, δεν απέδιδε με σαφήνεια την πραγματικότητα.
Είναι όμως για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό για δύο πολύ βασικούς λόγους.
Πρώτο γιατί πιστεύουμε ότι ο πολίτης θα πρέπει να γνωρίζει ολόκληρη την αλήθεια, χωρίς περικοπές και συντομεύσεις, γιατί μόνο τότε θα είναι σε θέση να κρίνει ακριβοδίκαια και να αποδώσει στον κάθε ένα αυτά που του αναλογούν.
Δεύτερο γιατί η θέση και το διαφορετικό σκεπτικό της κάθε πρότασης που κατατίθεται, αποτελεί και τη διαφορά φιλοσοφίας, καθοριστικό στοιχείο που κάνει δύο προτάσεις να ξεχωρίζουν.
Αναφερόμαστε στη πρόταση για μετάβαση αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου στη Κύπρο και στον αδελφοποιημένο ημικατεχόμενο Δήμο Αγίου Δομετίου. Να σημειωθεί ότι αυτό γίνεται συνεχώς τα τελευταία 20 χρόνια.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος κατέθεσε το θέμα της μετάβασης αντιπροσωπείας στη Κύπρο με ταυτόχρονη τοποθέτηση του για αποφυγή μετάβασης αυτή τη φορά για οικονομικούς λόγους και κύρια για την επικρατούσα σήμερα κατάσταση στη Κύπρο.
Η δική μας πρόταση ως «ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» διατυπώθηκε με σαφήνεια και ήταν η ακόλουθη:   
Ακριβώς επειδή υπάρχουν σήμερα οι γνωστές συνθήκες, να μεταβεί η αντιπροσωπεία με δικά της έξοδα, δηλαδή να πληρώσει ο κάθε ένας τα εισιτήρια του, μια που την εκεί φιλοξενία, την γνωστή σε όλους μας, την αναλαμβάνουν εκείνοι.
Οι δύο προτάσεις μπήκαν σε ψηφοφορία.
Η πρόταση μας μειοψήφησε, ενώ η πρόταση του Δημάρχου υπερψηφίστηκε από την παράταξη του και την παράταξη της «Λαϊκής  Συσπείρωσης».
Το θέμα επανήλθε στο Συμβούλιο της 20ης Μαρτίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου μετά και από τηλεφωνική επαφή με το Δήμαρχο Αγίου Δομετίου, με πρόταση για μετάβαση τριών ατόμων, δύο από την πλειοψηφία και ένα από τη μειοψηφία.
Εμείς προτείναμε ένα άτομο, το κ. Λεμπίδη και ταυτόχρονα δηλώσαμε ότι με ίδια  έξοδα θα μετέβαιναν στη Κύπρο οι κ.κ. Καρατσής Πανίκος και Γουναλάκης Γιώργος.
Η πρόταση μας δεν έγινε δεχτή και αντιπροτάθηκε από τον κ. Δήμαρχο, να μεταβούν ο ίδιος και οι κύριοι Καρατσής και Γουναλάκης, με δεδομένη πάντα τη δήλωση μας ότι οι  Καρατσής και Γουναλάκης θα μεταβούν με ίδια έξοδα, και αυτό έγινε αποδεκτό.
Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια , την οποία αναγκαζόμαστε να αποκαταστήσουμε.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India