Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

"Θα το σκεφτώ αν θα παραιτηθώ, ανάλογα με τις εξελίξεις"

Ο κ. Φουλεδάκης

Ο μοναδικός Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Νικολάου που ακόμα δεν έχει υποβάλει την παραίτηση του στον Δήμαρχο μετά από τις τελευταίες εξελίξεις είναι ο ανεξάρτητος σύμβουλος Μενέλαος Φουλεδάκης.
Ήδη ο Δήμαρχος έχει στην διάθεση τους όλες τια παραιτήσεις ενώ έχει υποβάλει και την δική του στον γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης κ. Δεικτάκη επισημαίνοντας του ότι αυτή θα ισχύει από την στιγμή που δεν θα πραγματοποιηθούν τα αιτήματα που έχουν θέσει οι τοπικοί φορείς.

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ρώτησε σχετικά τον Δήμαρχο για την μη κατάθεση έως τώρα της παραίτησης του κ. Φουλεδάκη, που πριν ανεξαρτητοποιηθεί ήταν στην δική του Δημοτική ομάδα. Ο Δήμαρχος είπε ότι δεν γνωρίζει τους λόγους και ότι δεν έχει καν μιλήσει έστω τηλεφωνικά με τον ίδιο

«Είναι πράγματι ο μοναδικός Δημοτικός Σύμβουλος από τον οποίο δεν έχω την παραίτηση του. Δεν ε΄χω μαζί τους καμία επικοινωνία, είναι πλέον ανεξάρτητος σύμβουλος έτσι και αλλιώς. Σε αυτή την περίοδο, κάτω από αυτές τις συνθήκες με τις οπόιες ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι, ο κάθε ένας πράττει όπως νομίζει. Είναι καθήκον πατριωτικό και κοινωνικό να στηρίξουμε όλοι μας τις προτάσεις του αγώνα και των κινητοποιήσεων και τα επιμέρους να τα αφήσουμε στην άκρη. Όλοι μαζί πρέπει να συνταχθούμε στον ίδιο αγώνα που ο νομός και το Μεραμπέλλο δίνει για τα δίκαια αιτήματα του.» είπε ο κ. Κουνενάκης.

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ρώτησε τον κ. Φουλεδάκη, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, αν θα θέσει και την δική του παραίτηση υπόψη του Δημάρχου και λακωνικά ο ίδιος απάντησε ότι θα το σκεφτεί όταν επιστρέψει και ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν εν τω μεταξύ.

Είναι πάντως γεγονός ότι ο ίδιος, κ. Φουλεδάκης, δεν έδωσε το παρόν στο τελευταίο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ούτε και έχει εμφανιστεί σε συνεδριάσεις της επιτροπής αγώνα και σε κινητοποιήσεις που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα για τα ζητήματα που όλοι οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι αγωνίζονται.
 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India