Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Το ευχαριστώ της Κύπρου στην Ελλάδα για την εξαγορά των υποκαταστημάτων των τραπεζών

Το ευχαριστώ της Κύπρου στην Ελλάδα για την εξαγορά των υποκαταστημάτων των τραπ

Σε επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώθηκε η εξαγορά των παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα. Μάλιστα η Προεδρία της Δημοκρατίας εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας
Σε σημερινή επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώθηκε η ρύθμιση του ζητήματος της αποξένωσης των ελλαδικών παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών, με τους ευνοϊκότερους υπό τις συνθήκες όρους, με σημαντικό όφελος για την κυπριακή πλευρά. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του ιδίου και του Κυπριακού Ελληνισμού για την αμέριστη συμπαράσταση του πολιτικού κόσμου και του λαού της Ελλάδας στις δύσκολες ώρες που διέρχεται η Κύπρος και επιθυμεί να ενημερώσει τον κυπριακό λαό για τη συνεχή και στενή συνεργασία που διέκρινε τις σχέσεις των δυο πλευρών από το Eurogroup της 15ης Μαρτίου μέχρι την οριστική διευθέτηση των παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα. Τα πραγματικά γεγονότα απαντούν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο στις διάφορες φήμες και πληροφορίες που καλλιεργούνταν τις τελευταίες ημέρες, περί δήθεν ουδετερότητας ή και αδιαφορίας της Eλληνικής Kυβέρνησης έναντι της Κύπρου. Σε όλο αυτό το διάστημα η συμπαράσταση της Ελλάδας ήταν δεδομένη και γι' αυτό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις ευχαριστίες του.


Πηγή:  iefimerida.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India