Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ενα οφειλόμενο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ



Κάποιοι στο πρόσφατο παρελθόν , ούτε λίγο ούτε πολύ , μας είχαν υπενθυμίσει ότι , όχι απλά απέκλειαν διαρκώς την άποψη μας απο το blog τους , αλλά αφού προσέθεσαν και εικονίδιο στα τοπικά ιστολόγια της ιστοσελίδας τους με ζωντανή ενημέρωση απο το blog μας , οφείλαμε κατά τα επικρατούντα ήθη στο διαδίκτυο να τους πούμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τα ήθη βέβαια που επικαλούνται αυτοί εμείς δεν τα γνωρίζουμε. Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν το κάναμε , πηγαίνοντας αντίθετα απο τα ήθη που οι ίδιοι θεσπίζουν και επικροτούν - ανάλογα την περίπτωση βέβαια - στο διαδίκτυο. Ομως τώρα που αφαίρεσαν το εικονίδιο απο την ιστοσελίδα τους οφείλουμε πλέον να τους πούμε ένα ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ενέργεια τους αυτή. Ισως και να άργισαν - με βάση τα ήθη τους - να το κάνουν.

Εμείς απο την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την διαδυκτιακή συνεργασία μας με όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης , χωρίς αποκλεισμούς,  σε όποιαδήποτε είδηση και αν αποστέλεται στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India