Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Σόιμπλε: Οι Κύπριοι είναι θυμωμένοι, αλλά θα τους... περάσει (!!!)

Σόιμπλε: Οι Κύπριοι είναι θυμωμένοι, αλλά θα τους... περάσει

 
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σήμερα ότι κατανοεί την οργή των Κυπρίων για το σχέδιο διάσωσης της κυπριακής οικονομίας, όμως προέβλεψε ότι η κατάσταση αυτή δεν θα διαρκέσει για πολύ.

«Πάντα έτσι συμβαίνει όταν ένας πληθυσμός αγωνιά κι έχει προβλήματα», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τοπικό ραδιοσταθμό SWR2. «Ο λαός αναζητά κάποιον να ξεσπάσει το θυμό του», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «αυτό θα περάσει».

Όλα αυτά, την ώρα που οι Κύπριοι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ που απεικόνιζαν την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ με χαρακτηριστικά του Αδόλφου Χίτλερ.

«Είναι η φύση των πραγμάτων. Αυτοί που είναι πιο ισχυροί οικονομικά και πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο επωμίζονται πιο εύκολα το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου. Προσπαθούμε να το καταπολεμήσουμε αυτό, να εξηγήσουμε. Αλλά δεν πρέπει και να εμφανιζόμαστε αλαζόνες», πρόσθεσε.


Πηγή: iefimerida.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India