Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Έκτακτη συνεδρίαση (;) του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου σήμερα στις 1.00 μμ με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ


Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 6/3/13 στις 1.00 μμ με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ.

Στην επιτροπή αγώνα το κλίμα είναι έκρυθμο και  μάλιστα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση με έντονο ύφος και προειδοποιήσεις προς την πλευρά του Υπουργείου Παιδείας.

Καλούνται οι πολίτες παραβρεθούν μαζικά στην αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου στις 1.00 μμ στον 3ο όροφο του ΡΕΞ.
 
 
Σχόλιο Ιστολογίου: Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (08.15) δεν έχει ενημερωθεί κανένας απο την Δημοτική Ομάδα της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για την συνεδρίαση αυτή. Είναι πρωτόγνωρο για τα ισχύοντα ήθη και έθιμα του Δήμου μας να ενημερωνόμαστε για συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και δη τόσο σημαντικές μέσω τοπικών ιστολογίων. Αυτό βέβαια καταδεικνύει τον τρόπο τον οποίο αντιλαμβάνετε ο κ. Δήμαρχος την ζητούμενη ομοψυχία στον Δήμο μας. Είναι πρωτόγνωρο να καλούνται οι πολίτες χωρίς καν να έχουν κληθεί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι πρώτα. Θα σταματήσουμε τα σχόλια μας εδώ δεδομένου ότι η στιγμή δεν είναι η πρέπουσα για περαιτέρω σχόλια , ελπίζοντας στην διάρκεια των επόμενων ωρών να υπάρξει επίσημη ενημέρωση απο την πλευρά του Δήμου Αγίου Νικολάου.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India