Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ο Εμίρης του Κατάρ,η Οξειά και το πανάκριβο δώρο στις γυναίκες της ζωής του


Επέστρεψε ,τελικά, ο καταριανός κροίσος, ο οποίος πείστηκε να αγοράσει την πανέμορφη Οξειά το νησάκι που βρίσκεται στις εκβολές του Αχελώου και να «τα βάλει» για ακόμη μια φορά με την ελληνική γραφειοκρατία.

Μιας και το ντηλ θεωρείται ,πλέον ,δεδομένο βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News η αγορά αναμένεται να φθάσει στα 5,6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο λόγος της επιστροφής του Εμίρη, πέρα από τις κινήσεις εκ της ελληνικής πλευράς, βασικό ρόλο έπαιξαν και οι γυναίκες της ζωής.

Δηλαδή η πανέμορφη σύζυγός του Σεϊχά, αλλά και η πολυαγαπημένη του κόρη, Μαγιάσα, οι οποίες είχαν ερωτευθεί την Οξειά από την πρώτη φορά που την επισκέφθηκαν.

Τώρα, πλέον, ο Εμίρης αλ Θανί η Σεϊχά και η Μαγιάσα μπορούν να σχεδιάσουν όπως θέλουν την τεράστια επένδυση που επιθυμούν να κάνουν χτίζοντας ένα υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, η επένδυση στην Οξειά είναι πολύ μικρή μπροστά στα 250 εκατομμύρια δολάρια που είχε πληρώσει ο μπαμπά αλ Θανί για να κάνει δώρο στην κόρη του τον διάσημο πίνακα του Πολ Σεζάν «Χαρτοπαίκτες».


Πηγή: iefimerida.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India