Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Οσο θέλεις βρόντα ... στου ΚΟΥΦΟΥ την πόρτα !!!



Αγαπητέ κ. Μανουσάκη , είναι προφανές ότι δεν έχουμε άλλο τρόπο παρά να παραδεχθούμε το τραγικό λάθος το οποίο μας επισημαίνετε και προφανώς δεν έχουμε διάθεση να αμφισβητήσουμε την αγωνιστική σας διάθεση για καταμέτρηση των απουσιών μας.

Εμείς βέβαια απο την πλευρά μας μιλήσαμε για εκ παραδρομής λάθος σας και δεν διορθώσαμε τους παρόντες - όχι γιατί μας βόλευε - αλλά γιατί είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις καταμετρητικές σας ικανότητες.

Δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια , αφού αδυνατείτε να συνειδητοποιήσετε τον γολγοθά κάποιων συμπολιτών μας εντός των οποίων συμπεριλαμβάνονται και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Εμείς κατανοούμε απόλυτα ότι απο την Λαική Συσπείρωση για παράδειγμα συμμετείχαν απο τους 3 Δημοτικούς Συμβούλους μόνο ο ένας. Ε και λοιπόν , τι σημαίνει αυτό , ότι οι υπόλοιποι ήταν ενάντια στον αγώνα , ή είναι βολεμένοι και δεν στηρίζουν έμπρακτα ; Φυσικά και πιστεύουμε ότι όλοι στηρίζουν και φυσικά δεν ανεχόμαστε να ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά στην κρίση που έχεις για την Δημοτική Συνεργασία σε σχέση με τις υπόλοιπες Δημοτικές Ομάδες.

Ομως δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να το ξεπεράσεις ποτέ και σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε με την ιδέα αυτή.

Επίσης συνηθίζουμε το γεγονός της χωρίς λόγο προσωπικής κόντρας με τον επικεφαλή της Δημοτικής μας Ομάδος κ. Καρατσή. Το γιατί , εμείς δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε , απο την πλευρά σου όμως κάτι θα γνωρίζεις ... δεν μπορεί !!! Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον κ. Καρατσή.

Εμείς θα τον ειδοποιήσουμε για την επαλήθευση της συνομιλίας σας και πλέον αυτού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο.

Για άλλη μια φορά να σου επισημάνουμε ότι σε προτιμούμε αγωνιστή και όχι απουσιολόγο γιατί όπως γνωρίζεις καλά οι αγώνες μπορούν να κερδιθούν με την συμμετοχή όλων απο διαφορετικό - ίσως - μετερίζι ο καθένας.

Εμείς βέβαια οφείλουμε και επιθυμούμε να σου ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ , να σου στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας για τις ημέρες αυτές και να ελπίσουμε να μην ακούσουμε κάτι άσχημο για τα ΤΕΙ του Λασιθίου στο εγγύς μέλλον.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India