Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Το νέο ΔΣ της Ένωσης Γονέων Δήμου Αγίου Νικολάου



Η αντιπροσώπευση από όλες σχεδόν τις σχολικές μονάδες του Δήμου είναι το κύριο χαρακτηριστικό του νεοεκλεγμένου Δ.Σ της Ένωσης των Συλλόγων των Γονέων που εκλέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις εκλογές που έγιναν στο 1ο Δημοτικό σχολείο του Αγίου Νικολάου.Τα αποτελέσματά των εκλογών έχουν ως εξής : 
Δ.Σ
1) ΓΑΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (23) 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2) ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (15) 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3) ΜΑΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (9) 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4) ΜΑΡΓΙΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (8) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
5) ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (6) 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
6) ΑΠΙΔΙΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (5) 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
7) ΜΥΓΙΑΚΗΣ ΑΡΗΣ (5) 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
1) ΣΓΟΥΡΟΥ ΚΟΖΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (5) ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΙΤΣΑΣ
2) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΙΝΟΣ (3) 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3) ΛΟΥΜΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ (2) 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1) ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (12)
2) ΓΕΡΟΝΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΛ (10)
3) ΜΑΣΣΑΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (7)

 Η πρώτη σε ψήφους και πρόεδρος του Δ.Σ που ολοκλήρωσε την θητεία του Μαρία Γάλου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των συλλόγων που συμμετείχαν σχεδόν καθολικά διευκρινίζοντας ότι σύντομα θα αναδειχθεί και το νέο σώμα του συμβουλίου.

«Πραγματικά η συμμετοχή ήταν αυτή που χρειαζόμασταν ώστε το νέο Δ.Σ του συλλόγου να έχει την δυναμική που τα μέλη του δίνουν ενώ σαφώς αντιπροσωπεύονται και γεωγραφικά όλες οι περιοχές του νέου Δήμου Αγίου Νικολάου. Είχαμε μια κάποια ανησυχία σχετικά με την συμμετοχή διότι όλοι μας διαπιστώνουμε με πικρία ότι οι γονείς γενικότερα δεν συμμετέχουν στις διαδικασίες και δεν πλησιάζουν ενεργά τους συλλόγους στα σχολεία των παιδιών τους. Οι γονείς έχουμε χρέος για το καλό των ίδιων των παιδιών μας να είμαστε ενωμένοι και να υπάρχει καλή συνεργασία με την Ένωση. Μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να στηρίξουμε τους δασκάλους και τους καθηγητές μας στο έργο τους και θα συνδράμουμε στην καλύτερη λειτουργία των σχολείων μας, από νηπιαγωγεία έως και Λύκεια.» είπε τονίζοντας ότι η Ένωση το τελευταίο διάστημα είχε μια ουσιαστική και ενεργή λειτουργία.

Τα θέματα που έχουν να αντιμετωπίσουν τα μέλη του νέου Δ.Σ είναι τέτοια που άμεσα θα συσταθεί σε σώμα η Ένωσης ώστε μαζί με τους συλλόγους κατά τόπους να γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για την επίλυση όλων εκείνων των θεμάτων που άμεσα χρειάζονται προσέγγιση και λύση.

Τέλος η κα. Γάλλου συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία των εκλογών και όσους έχουν βοηθήσει την λειτουργία της Ένωσης έως τώρα.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Αναδημοσίευση από το ιστολόγιο ΦΩΝΗ ΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India