Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Απάντηση σε ... "Εμφανείς Απουσίες"


Διαβάσαμε με μεγάλη προσοχή την ανάρτηση του κ. Μανουσάκη Γιώργου στο merambello news και θα θέλαμε να σχολιάσουμε τα παρακάτω:

1. Στην εκδήλωση δεν συμμετείχαν οι 5 απο τους 8 συμβούλους της Δημοτικής Συνεργασίας και όχι οι 5 απο τους 6 που εκ παραδρομής γράφτηκε στην ανάρτηση.
2. Είναι κρίμα να αναφέρετε την απουσία του επικεφαλή της Δημοτικής μας Ομάδος την στιγμή που είχατε απο τον ίδιο την πληροφορία ότι ήταν μάρτυρας σε δικαστήριο και λόγω της υποχρεώσεως του αυτής δεν μπορούσε να είναι παρών.

Σε γενικές γραμμές θα θέλαμε να σχολιάσουμε ότι οι εκδηλώσεις αυτές όντως δεν είχαν την απαιτούμενη συμμετοχή , όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι την εποχή αυτή ο καθένας απο εμάς ανεβαίνει τον προσωπικό του γολγοθά , τον οποίο αξίζει να σεβόμαστε απόλυτα.

Επίσης οι συγκεντρώσεις αυτές δεν προσφέρονται για καταγραφή απουσιών , δεδομένου ότι όπως προαναφέραμε υπάρχουν χίλιοι και δύο λόγοι που κάποιος επιλέγει να μην είναι παρόντας και επαναλαμβάνουμε ότι οι λόγοι αυτοί πρέπει να είναι σεβαστοί. Αυτό δεν σημαίνει κατ ανάγκη ότι δεν συμφωνεί ή δεν στηρίζει τον αγώνα που διεξάγεται.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι σκόπιμα απουσίαζε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου , οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι καθώς και η τοπική εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ , η οποία πρωτοστατεί στην κάλυψη όλων των γεγονότων και στηρίζει απόλυτα.

Πιστεύουμε ότι , αν κάποια στιγμή αποφασίσουμε να έχουμε μια δεύτερη σκέψη πριν γράφουμε οτιδήποτε θα ωφελήσει όλους μας και φυσικά αυτό ισχύει και για τους έχοντας δικαίωμα ανάρτησης στο blog μας. Οπως γνωρίζετε δεν κρύψαμε την άποψη μας ποτέ και δεν θα το κάνουμε τώρα.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India