Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Με αίμα βάφτηκε το έργο στο Σελλινάρι

Σταθερή, εντούτοις κρίσιμη για τα πρώτα 24ωρα, κρίνεται η κατάσταση του 45χρονου εργάτη, από το Βραχάσι, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ εργαζόταν στο εργοτάξιο των έργων στήριξης του απόκρημνου γκρεμού, στο Σελλινάρι.

Το ατύχημα συνέβη την Τρίτη το μεσημέρι, ενώ ο 45χρονος εργάτης βρισκόταν ανεβασμένος στην καρότσα φορτηγού αυτοκινήτου, κατά την εκφόρτωση ρολών από συρματόπλεγμα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή βραχοπαγίδων, στο επικίνδυνο αυτό σημείο της εθνικής οδού. Κατά την εκφόρτωση του συρματοπλέγματος, ο άτυχος εργάτης πιθανότατα γλίστρησε και έπεσε από την καρότσα του φορτηγού στο βραχώδες πρανές, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Προς το παρόν, όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διοικητής του Α.Τ. Νεαπόλεως κ. Ιωαν. Παπαλεωνίδας, έχει σχηματιστεί δικογραφία, χωρίς να αποδοθεί απευθείας κατηγορία σε κάποιο πρόσωπο, μιας και αν τυχόν υπάρχουν υπεύθυνοι θα υποδειχθούν από την έκθεση που θα συντάξουν, μετά τη σημερινή αυτοψία και επιθεώρηση στον τόπο του ατυχήματος, οι τεχνικοί ασφάλειας εργασίας, από το Ηράκλειο. Από το σύνολο των εγγράφων που θα κατατεθούν στην Εισαγγελία Λασιθίου, θα καταδειχθεί τελικά αν πρέπει να ασκηθεί δίωξη ή αν το περιστατικό χαρακτηριστεί ως τυχαίο και θα έχει μόνο αστικές διαστάσεις ως προς την υποχρέωση αποζημίωσης του εργαζόμενου που τραυματίστηκε.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India