Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Δελτίο Τύπου - Απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα



Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ είναι υποχρεωμένη να απαντήσει όσο πιο περιεκτικά γίνεται στην επίθεση που δέχεται . Το απο που και γιατί,  είναι προφανές αν διαβάσετε μόνο τις αναρτήσεις που έχουμε κάνει στο δικό μας blog αποδεικνύοντας ότι αν και ερασιτέχνες , προβάλλουμε όλες τις απόψεις ... ευχόμενοι να μην γίνουμε ΠΟΤΕ επαγγελματίες του είδους.

1. Εις ότι αφορά την συμμετοχή του κ. Λεμπίδη στην Επιτροπή Αγώνα. Ο κ. Λεμπίδης είναι ο  Δημοτικός Σύμβουλος (δηλαδή αιρετός) που εκπροσωπεί την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στην εν λόγω επιτροπή και συνυπογράφει όλες τις αποφάσεις της ως σήμερα. Δυστυχώς σήμερα , απο άλλο μέλος της ίδιας επιτροπής (!!!)  δέχθηκε σχόλια για το γεγονός του ότι δεν έχει προτείνει τρόπους αντίδρασης. Μα είναι δυνατόν να σχολιάζονται τέτοια πράγματα , όταν κάποιος συμμετέχει αννελιπώς κατά την λειτουργία της επιτροπής , προσυπογράφει ακόμα και αυτά για τα οποία - πιθανά - διαφωνεί και στην συνέχεια βάλλεται εκ των έσω ; Αυτό άραγε είναι το αραγές μέτωπο του Δήμου που κάποιοι ευαγγελίζονται ; Οσο για την απουσία αιρετών (λες και ο κ. Λεμπίδης δεν είναι αιρετός) να υπενθυμίσουμε ότι η απουσία είναι λογική και επιβεβλημένη αφού εκπροσωπούνται δια των διορισμένων εκπροσώπων τους και αλλίμονο αν σε κάθε συνεδρίαση επιτροπής συμμετείχαν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Οταν γίνεται διευρημένη συνεδρίαση (όπως σήμερα) μπορούν να παρευρίσκονται αλλά μπορούν και να εκπροσωπηθούν ξανά , χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.

2. Εις ότι αφορά την τοποθέτηση του κ. Γουναλάκη , αυτό που εμείς καταλαβαίνουμε είναι ότι προσπαθεί να πείσει σε πραγματικές παραιτήσεις όλους τους αιρετούς και όχι σε εικονικές. Αν κάποιοι είναι οπαδοί των εικονικών παραιτήσεων δεν έχουν παρά να απαντήσουν επώνυμα στον κ. Γουναλάκη. Εις ότι αφορά το ειδικό του βάρος , εμείς αναγνωρίζουμε το πραγματικό φυσικό του βάρος (άλλωστε το χιούμορ αρέσει στον ίδιο και ελπίζουμε να μην παρεξηγηθούμε και απο αυτόν).

3. Εις ότι αφορά την συνεχιζόμενη αήθη επίθεση που δέχεται ο επικεφαλής της παράταξης μας κ. Καρατσής Πανίκος απο συγκεκριμένο συμπολίτη , έχουμε να σχολιάσουμε ότι ο κ. Καρατσής έχει ζητήσει εδώ και μήνες το να αποκτήσει ο Δήμος ένα αραγές και συμπαγές μέτωπο εις ότι αφορά τα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο μας. Δυστυχώς αντί αυτού μαθαίνουμε απο τα blogs τις κρίσιμες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , ενώ ΠΟΤΕ δεν έχει ζητηθεί η συνδρομή της αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση θεμάτων. Αυτό που διαρκώς γίνεται είναι να καλούνται οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης ... όταν "ο κόμπος έχει φθάσει πια στο χτένι".
Δηλώνουμε δε ότι ουδέποτε έχουμε διανοηθεί να σπάσουμε αυτό που εσείς αποκαλείτε αραγές μέτωπο Δήμου Αγίου Νικολάου , γιατί απλά δεν υπάρχει με ευθύνη όχι δική μας. Εμείς είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε στην δημιουργία του μετώπου αυτού με όλες μας τις δυνάμεις.
Εδώ θα κλείσουμε γιατί δεν θέλουμε να μπούμε στην προσωπική αντιπαράθεση που μόνιμα επιδιώκει ο συγκεριμένος συμπολίτης μας με τον επικεφαλή της Δημοτικής μας Ομάδος.

4. Εις ότι αφορά το κείμενο του ψηφίσματος καλό θα ήταν να δείτε το κείμενο που παραδόθηκε στους επικεφαλείς της αντιπολίτευσης ως ψήφισμα στην συνάντηση με τον Δήμαρχο πριν το Δημοτικό Συμβούλιο και αφού το αντιπαραβάλλεται με το τελικό κείμενο , να αρχίσεται την προβολή video που διαψεύδουν την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Επίσης δεν θα συνεχίσουμε γενικά την οποιαδήποτε αντιπαράθεση , δεσμευόμενοι ότι θα επανέλθουμε όταν πλέον κλείσει το μεγάλο ζήτημα των ΤΕΙ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India